Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyell engem a barátom?
Nem régóta vagyunk együtt, de már hónapok óta beszélgetünk és túlmentünk már egymással sokmindenen (itt inkább lelki dolgokra gondolok), tehát jól kijövünk.
Egy gimnáziumba járunk és megbeszéltük, hogy azért nem szeretnénk a folysó közepén csókolózni, mert ilyen szinten nem tartozik senkire a kapcsolatunk, de nekem azért néha jól esne, ha megkeresne szünetekben egy ölelésre vagy egy puszira. Iskolán kívül nincsenek ilyen problémák, bár úgy is inkább így szeret bármit csinálni, ha kevesebb az embert körülöttünk.
Engem csak az zavar, hogy úgy tűnik, mintha nem akarna engem felvállalni ismerősök előtt (a barátai tudnak rólam), mintha szégyellne engem vagy a kapcsolatot.
Szerintetek?
17L
Köszi a választ, megpróbálok majd beszélni vele erről.
Igen, lehet így gondolja, de nem esik jól, hogy csak azért mert iskolában vagyunk úgy kezel, mintha kb semmi közünk nem is lenne egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!