Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szégyell engem a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyell engem a barátom?

Figyelt kérdés

Nem régóta vagyunk együtt, de már hónapok óta beszélgetünk és túlmentünk már egymással sokmindenen (itt inkább lelki dolgokra gondolok), tehát jól kijövünk.

Egy gimnáziumba járunk és megbeszéltük, hogy azért nem szeretnénk a folysó közepén csókolózni, mert ilyen szinten nem tartozik senkire a kapcsolatunk, de nekem azért néha jól esne, ha megkeresne szünetekben egy ölelésre vagy egy puszira. Iskolán kívül nincsenek ilyen problémák, bár úgy is inkább így szeret bármit csinálni, ha kevesebb az embert körülöttünk.

Engem csak az zavar, hogy úgy tűnik, mintha nem akarna engem felvállalni ismerősök előtt (a barátai tudnak rólam), mintha szégyellne engem vagy a kapcsolatot.

Szerintetek?

17L

2019. szept. 5. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem Hinném, hogy erről van szó. Csak ahogy említetted, hogy megbeszéltétek, hogy nem csókolóztok a folyosón lehet hogy ő úgy gondolta, hogy a suliban ne nagyon éljétek a szerelmi életeteket. Szerintem beszéld meg vele. Nem hinném, hogy szégyell.
2019. szept. 5. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, megpróbálok majd beszélni vele erről.

Igen, lehet így gondolja, de nem esik jól, hogy csak azért mert iskolában vagyunk úgy kezel, mintha kb semmi közünk nem is lenne egymáshoz.

2019. szept. 5. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Elég egyértelmű, hogy szégyell téged. Az hogy a barátai tudnak rólad az egy dolog de más mindenki előtt felvállalni.
2019. szept. 5. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Én tartom a véleményemet. Ha szégyellne, akkor nem jött volna össze veled. Ha csak nem kihasznál. De azt semmiképp se engedd! :)
2019. szept. 5. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!