Szerintetek gáz lenne elmondani, hogy azért nem beszélgetek annyit egy barátommal esténként, mert kaptam egy szobatársat(29 vagyok)?
Nem gáz, egyáltalán.
Nyilván megérti,hogy tekintettel vagy a báttyádra és nem zavarod azzal,ott gépezel.
De amúgy ha nem hangos a géped, akkor szerintem nem zavaró.
Nálunk is évekig ez volt a felállás a bátyámmal, hogy én aludtam, ő még hajnalig gépezett, de mivel frankó hűtés volt a gépében, így az nem zavart, illetve az sem, hogy püfölte a billentyűket, vagy épp kattintott. Aztán egy ideig fordítva sem volt ezzel gond. Pedig egyikünk sem laptop párti, szóval PC-vel rendelkeztünk akkoriban is.
De egyébként, ha neked mégis kellemetlen lenne így, akkor mondd el a barátodnak kerek-perec, megfogja érteni. Hisz a barátod.
Én ilyenkor elgondolkozom, hogy milyen barátság is lehet köztetek, ha ide jössz Gyakorira kérdezni róla. Tehát én a barátaimmal mindent meg tudok beszélni. Ebben a helyzetben én annyit írnék, hogy "bocsi, chief, de tesh a tyúkokkal megy aludni, én meg nem akarom zavarni, úgyhogy majd ha elmentek, csacsogunk ismét egész éjjel. Addig meg csak 10-11-ig vagyok online". Erre meg haverom annyit írnia, hogy "understandable, have a nice day!" és el van intézve. Tehát én nem értem, hogy állításod szerint van egy barátod, akivel ennyit nem tudsz megbeszélni? Vagy a barátaim és én vagyunk superiorok? Szal' nem értem egyszerűen. Teljesen érthető indokod van, hogy miért nem érsz rá beszélni. Én konkrétan 1 hétre mentem Magyarországra nyaralni, barátokhoz, nem is voltam online egész nap, este is csak 1-2 üzenet erejéig mentem fel, közöltem barátokkal, hogy most pereg Magyarország és a nyaralás meg mindig vendégségben vagyok 0-24-ben, szóval nem tudok írni. Mindenki értette, jó nyaralást kívánt és ennyi volt. Majd mikor visszaértem helyemre, írtam nekik, hogy na, re, folytatódhat minden.
Szóval az a gáz, hogy te ezt nem tudod megbeszélni egy barátoddal. Milyen barátság lehet az, kérem szépen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!