Valami megoldás?
Figyelt kérdés
Esténként nagyon unatkozok és nincs mit csináljak, tudok valami ötletet adni? Privit nem kérek. És kérlek az elmebeteg perverz fiúk kíméljenek. Előre is köszönöm!2021. aug. 15. 21:09
1/4 anonim válasza:
Interneted van, tiéd az egész világ. Filmek, sorozatok, ismeretterjesztő filmek, de lehet játszani, rejtvényeket fejteni, stb. Ha unod a gépezést, akkor olvass jó könyveket, de tanulhatsz idegen nyelveket is. Lehet rajzolni, verseket, novellákat írni, de akár sétálni is..
2/4 A kérdező kommentje:
Igen lar dolgot el felejtettem írni, nem szeretek filmezni, este már vak vagyok igy nem tudok olvasni és irni sem, nem szoktam gépezni, és este 10kor 11kor nem engednek el sétálni
2021. aug. 15. 22:12
4/4 A kérdező kommentje:
Miert erdekel?
2021. aug. 17. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!