Mit tegyek, ha a fiú barátaim állandóan a popsimmal húzzák az agyam?
Figyelt kérdés
Nyaralunk már együtt pár napja, és vagy azon kapom őket hogy a fenekemet nézik vagy valami belsős poént mondanak rá, ami persze vicces csak egy idő utan mar farasztó.
Hogy lehetne őket levakarni a témáról? Mert egy ideig még jó vicc volt de mar kezd zavarni... 😅
Szó sincs arról, hogy mutogatnám, egyszerűen rá vannak kattanva. :)) (Én 20 vagyok, ők 21-22 évesek)
2021. aug. 9. 12:53
11/19 anonim válasza:
Hátul is van szemed? Vagy, hogy kapod őket azon, hogy a popsidat nézik?
12/19 anonim válasza:
Hangosan jegyezd meg sok ember előtt, hogy minden kisfarkú ember az én popsimat nézi. Azután szítsd őket Mr mereven 6 centiméternek.
13/19 anonim válasza:
Szerintem egyél valami jó puffasztó kaját és fingjál oda egy jó rotyogósat az orruk alá. Lehet többé nem bámulnák a popód. :))
16/19 anonim válasza:
Vedd ezt bóknak, biztos jobban bejössz nekik, mint a barátnőd.
17/19 anonim válasza:
A nyaralás végére úgyis beadod a derekadat.
18/19 anonim válasza:
Mert tuskók és meg akarnak dugni. Miért vagy együtt ilyen emberekkel?
19/19 anonim válasza:
Igen, a te segged tuti jobb mint a másik csajé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!