Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Állandóan hívogat, mit tegyek?

Állandóan hívogat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel kb 4 éve vagyunk jóban. Nagyon közel állunk egymáshoz, viszont van egy nagyon idegesítő tulajdonsága, amivel rengetegszer felbosszant. Akármi van, rögtön hívogat, de egy nap van hogy hatszor is. Nem sokat szoktam telefonozni vagy éppen nem tudom felvenni mert mondjuk boltban vagyok vagy teniszezek, vagy úszok. És akkor mikor a kezembe veszem a telefont látom hogy 10 perc alatt 13 nem fogadott hívás. És amikor visszahívom:jaa semmi csak el akartam kérni az angol anyagot mert lusta voltam leirni. Aztán elküldöm neki és estig el se olvassa meg se köszöni. Van hogy látom hogy hív de nem tudom felvenni valami miatt. Ilyenkor van hogy két percig is csörget aztán mikor leáll a hívás akkor előről kezdi. Visszahívom: Ja szia csak annyit akarok hogy majd nézd már meg a kepet amit kuldtem nekem tökre tetszik neked? És ilyenek miatt hívogat ÁLLANDÓAN, és ha látja hogy nem tudom felvenni akkor képes 5ször egymás után zsinórban csak hivogatni. Összeszámoltam, a mai héten eddig 28-szor hívott fel, ebből csak három alkalom volt olyan hogy tényleg beszelgettunk. Leírva nem hangzik olyan vészesen, de titeket is nagyon idegesítene ha látnátok hogy mit csinal. Hogy mondjam meg hogy egy kicsit vegyen vissza? Nem akarom megsérteni. Értelmes válaszolóknak előre is köszönöm!

2021. márc. 19. 08:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
'Figyelj, jobb lenne, ha hívás helyett üzenetet küldenél. Köszi!'
2021. márc. 19. 09:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egyszer egy ilyen barátom. Szerintem beszéld meg vele, hogy telefonálhattok, de mondjuk napi egyszer, és akkor megbeszéltek minden ilyen kevésbé sürgető dolgot is.
2021. márc. 19. 09:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Kinyomkodnám a hívásait, és beszélnék vele, adnék neki némi "átállási időt", ha nem szokik le erről, akkor letiltanám a telefonszámát. Most komolyan, ilyen napi 10 hívás már bőven zaklatás....
2021. márc. 19. 09:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szóban, indulatmentesen megbeszélni ahogy előzőek írták.
2021. márc. 19. 09:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Tegnap hétszer hívott, nem vettem fel, mos irtam neki de nem válaszol pedig elérhető volt már ma. Most megsértődött amiert nem vettem fel?
2021. márc. 19. 09:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak simán azt mondd meg neki, hogy ha nem veszed fel, annak nyilván oka van, és eskü visszahívod, de NE hívogasson 1 percen belül 12x, mert ettől nem fogtok előbb beszélni.
2021. márc. 19. 09:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen embernek simán csak nem veszem fel a telefont. Volt pár ilyen ismerősöm, egyszerűen képtelen voltam megértetni velük, hogy dolgozom, de ha épp nem munkában vagyok, akkor is lehet, hogy van dolgom. Elmagyaráztam szépen, kevésbé szépen es nem hatott. Szóval úgy szoktattam le őket erről, hogy simán nem vettem fel a telefont. Maximum heti 1x.
2021. márc. 19. 10:31
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Mondtad már neki, hogy ez téged zavar? Néma gyereknek anyja se érti a szavát...
2021. márc. 19. 12:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, eddig úgy gondoltam hogy az ember látja hogy napi 8 hívás a semmiért kicsit túlzás
2021. márc. 19. 14:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Most is irtam neki hogy megyek csinálni az angol esszét mert már csak egy fel óra határidő van rá és nagyon gyorsan meg kell csinálom, erre ketszer is felhívott csakhogy nézzek meg valami videót amit youtubeon talált
2021. márc. 19. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!