Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért jönnek elő állandóan...

Miért jönnek elő állandóan általános iskolai emlékeim, amikor lassan 30 éves leszek? Másnál is van így?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy általánosban kb. 6. osztályig nagyon jóban voltam az osztályommal, és ez így is maradt volna, ha a szüleim akkor kivettek volna abból a suliból (szinte minden okos szülő ezt csinálta, valahogy tapasztalat volt, hogy azután elromlanak az osztályok). Utána ahogy kamaszodtunk, egyre balhésabb lett az osztály, és ott találtam magam, hogy egy normális barátom se volt. Klikkesedtünk, és én nem tartoztam sehova, gyakorlatilag összevesztem mindenkivel.

Tudom, hogy nevetséges, de már több mint 10 év eltelt, és még mindig úgy érzem, hogy egy űr van bennem emiatt. Azóta rengeteg embert ismertem meg, végigjártam egy gimit és több egyetemen is tanultam, de az általános iskolai osztályom így visszagondolva olyan, mintha a családom lett volna, bármilyen hülyén is hangzik ez. Más is járt már így? Hogy rosszul vált el tőlük, mégis nagyon hiányoznak neki? Talán azért érzem így, mert ők azok, akik láttak gyerekkoromtól kezdve.

2021. febr. 22. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy visszavágysz abba az időszakba. Biztos sok jó dolog történt, sokat nosztalgiázol stb.
2021. febr. 22. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem a gimnazista éveim jönnek vissza, mindig álmodok velük mert nagyon jók voltak.

Nem ilyen rakás fos mint ami most van. 29f

2021. febr. 22. 22:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Első: inkább rémálmok szoktak előjönni. Az utolsó egy-fél évemet pokolian éltem meg. Mintha ott megtorpantam volna a fejlődésben.
2021. febr. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!