Miért álmodok állandóan az általános iskolai barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Már több mint tíz éve találkoztam vele utoljára, a gimi miatt különváltak útjaink. Azóta sem találkoztam hozzá hasonló emberrel, talán hiányzik is, amit viszont nem tudok hova tenni, hogy ezek az álmok mindig szerelmi jellegűek (lányok vagyunk).Én hetero vagyok, és van párom akivel nagyon szeretjük egymast. Kb. havonta de van hogy hetente térnek vissza ezek az álmok, altalaban csak nezem, hogy milyen szep, de almodtam azt is, hogy járunk egymással. Mit jelenthet?2020. ápr. 15. 09:30
1/7 anonim válasza:
Ő is rád gondol, megérzed. Esetleg lehet, hogy neki ilyen gondolatai vannak és ezt közvetíti feléd.
2/7 anonim válasza:
Mért nem keresed meg, ha hiányzik? Ne láss benne szerelmet! Ne keress problémát ott, ahol nincs!
3/7 anonim válasza:
1# ez nem így működik ilyen nincs :D
Azért álmodsz vele mert az agyad sokat foglalkozik a témával. Lehetséges hogy sokat gondolsz rá mostanság és amiatt. Nekem is ilyenkor szoktak álmaim lenni egy bizonyos témával kapcsolatban ha sokat gondolok rá, vagy nagy hatása van a mindennapjaimra
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, volt egy másik barátnőm akivel sokkal korábban lettünk jóban, vele viszont talán egyszer álmodtam azóta. Ez a lány pedig állandóan visszatér, gimiben végig vezettem álomnaplót és abban is sokszor benne van. Csak mióta elkezdődtek ezek a furcsa szerelembe hajló álmok, kezdtem el foglalkozni vele, addig én is úgy voltam, hogy igen a tudatalatti feldobálja a múltamat meg az ezzel kapcsolatos gondolataimat amiket napközben észre sem veszek.
2020. ápr. 15. 12:58
5/7 anonim válasza:
Olvasd vissza a naplód amit írtál róla... érzelmileg erősen kötődtél hozzá, s bizonyos fokú vonzalom már akkor is megvolt csak még nem tudatosult benned. Most valamilyen "flash" visszahozta ugyanezeket az érzéseket, visszanyúlsz ugyanahhoz az időszakhoz - azaz nem biztos, hogy most olyan hű de boldog vagy...
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy ő is gondol rád és ezt közvetíti feléd próbáld meg keresni és lehet, hogy te csinálsz belőle problémát.
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlen kell az álmokat a szó szerint értelmezni.
Valószínűleg azért van ez, mert hiányzik neked a közelsége. Szeretnél vele megint nagyon jó, szoros kapcsolatba (barátságba) kerülni, ezért jelentkezhet ez ilyen formában.
Vagy arra is utalhat, hogy szeretnél valakivel ilyen szoros kapcsolatot, nem feltétlenül vele, egyszerűen csak egy olyan személlyel, mint ő is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!