Hogyan vehetném rá őket, hogy nudizzunk?
Figyelt kérdés
Hétvégén lesz egy medencés buli az egyik haveromnál, és tök jó lenne nudizni. Régebben már beszélgettünk a témáról, és a társaság nagyobbik része elmenne nudista strandra, és ez most egy jó lehetőség lenne szerintem. Így direktben nem nagyon merek rákérdezni, meg nem is tudom, hogy előre kellene-e ezt megbeszélni, vagy csak ott felhozni az ötletet. Tudtok segíteni?2021. aug. 9. 10:28
1/13 anonim válasza:
vetkőzz le és nézd a reakciókat :D
2/13 anonim válasza:
Haverokkal nudizni? Az aztán a nagy buli... Ne vagy te kicsit homär?
3/13 anonim válasza:
Háttőő nem 😃😃 inkább akkor menjetek ki ilyen strandra közösen.
4/13 anonim válasza:
Említsd meg, de ha nem vevők rá, akkor ne erőlködj. Sokan csak elfantáziálnak ezekről, de eszük ágában sincsen megvalósítani.
5/13 mooti válasza:
Szerintem a medence mellett vetkőzz le majd vedd elő a fürdőgatyádat. Tuti lesz reakciók. Azoktól tedd függővé, hogy felveszed vagy nem a fürdőgatyát. Ha semmi reakció nincs, akkor vagy megkérdezed, hogy zavarja őket ha meztelenül leszel vagy vedd fel a gatyát.
6/13 anonim válasza:
Valószínűleg azt csinálnám, hogy a medencében úszkálva venném le magamról a fürdőnacit és viccesen megdobnék vele valakit a társaságból. Így mégse direktben lóbálom meg nekik ami benne van, de azért elég konkrétan adnék esélyt arra, hogy reagáljanak valamit. Nyilván rögtön kiderülne, hogy viszonyulnak ehhez a szituhoz.
7/13 mooti válasza:
Es se rossz ötlet
Mondjuk mondhatod azt is, hogy se ki nem meri a medencében levenni a nacit és kidobni a fűre
Tuti valaki erre azt fogja reagálni, hogy te se mered megtenni
Már is itt a lehetőség, hogy megszabadulj a textiltől.
8/13 anonim válasza:
Ott felhozni már késő. Nem lesz mindenki rögtön olyan bevállalós. És a kisebbik résszel se csinálhatjátok meg, hogy beleerőszakoljátok ott valami olyanba, ami nekik nem jön szóba. Szoktatni kéne a témát előre, esetleg ha nem most, majd egy következő alkalommal megvalósítjátok olyanokkal, akik valóban ezt akarják. Esetleg, ha hosszabb a buli, akkor önkéntesen ottmarad még akik ezt akarja.
9/13 A kérdező kommentje:
Olyanra nem is akarom erőszakolni aki nem akarja, természetesen senkinek nem lenne kötelező levenni a fürdőruháját, csak gondoltam aki amúgy is menne nudista strandra annak ez nem okoz gondot. Vegyesen vannak amúgy fiúk-lányok a társaságban, és nem, nem azért akarom ezt csinálni, hogy lássam a lány haverjaimat meztelenül, van barátnőm amúgy is, ő is ott lesz.
2021. aug. 12. 15:19
10/13 anonim válasza:
Az én barátaim nagyrésze pont ilyen prűd.
Áradoznak arról, hogy nekik mekkora van (nagyon egoisták), de egy nudista strandra már nem tudnád őket levinni mert szégyenlősek.
Én régóta nudizom, feldobtam már nekik a témát.
Ha olyan buli lesz, hogy piáltok is, játszatok vetkőzős pókert.
Majd úgy menjetek pancsolni.
Piásan oldódnak a gátlások.
Sosem értettem mit kell szégyellni, mindkét nemiszervet látott már egészséges ember, semmi újat nem lát senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!