Az egyik barátom nagyon csúnyán beszél velem?
Figyelt kérdés
Harman vagyunk barátok, úgymond egy klikben, viszont én és az egyik barátom ugyanarra a főiskolára fogunk menni, jövőre indítunk. Általános óta vagyunk legjobb barátok, a másik tag másik osztályba jár a gimiben. Már ott is problémák voltak, hihetetlenül csúnyán beszélt, ugy általánosan a dolgokról,es velünk is, és folyton panaszkodott minden miatt. Ő volt az egyetlen barátom akivel egy osztályba mentünk gimibe, és nem vagyok barátkozós, nem lettek más barátaim. Nem dobhatom ki, ő az egyetlen akivel baratkozhatok fosuli alatt is. Viszont már évek óta tűröm és nem tudom már szó nélkül tűrni a viselkedését. Mit tegyek?2021. aug. 4. 21:15
1/2 anonim válasza:
A főiskolán lesz új barátod. Őt pedig hanyagold. Nem vagytok sziámi ikrek.
2/2 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy mérsékelje. Mert túlzás azt kérni, hogy semmisítse meg az obscen szavakat . Ha nem teszi meg, akkor nem barát .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!