Megbocsássak neki, ha csúnyán elárult de más barátom nincs?
Figyelt kérdés
Csak mi ketten voltunk egymásnak, most senkim sincs az ég világon. 10 évig barátok voltunk,nem gyerekkori barátság volt. Ő nagyon elárult engem,elmondott mindennek a hátam mögött, az exemmel találkozgatott rögtön a szakítás után, meg előtte is uszította ellenem az elemet. Szóval meg lehet ezt bocsájtani vagy inkább egyedül legyek?2020. ápr. 5. 17:54
2/9 anonim válasza:
meg ne bocsáss neki!!!
Legyen annyi önbizalmad,hogy szerzel majd másik barátot! Nem kell neked egy ilyen barát!
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy már nem lesz senki barátom, visszahúzódó típus vagyok. Meg a munkám is olyan,hogy alig érintkezek emberekkel.
2020. ápr. 5. 17:59
4/9 anonim válasza:
Uhh. Semmiképp.
Inkabb egy pasit keress. Mar ha nő vagy.
5/9 A kérdező kommentje:
Pasim van azóta, de ő mégsem pótol egy barátnőt akivel el lehet menni ide-oda.
2020. ápr. 5. 18:08
6/9 anonim válasza:
Felejtős. 100 másik ember van, aki a barátod lehetne.
7/9 anonim válasza:
Dehogynem pótol, csak azt hiszed, hogy nem.
8/9 anonim válasza:
Ne azt hidd, hogy nem találsz bizalmas embert, hanem azt hidd, hogy találsz. Akkor találsz is!
9/9 anonim válasza:
Azt tanácsolnám, hogy lépj rajta túl és felejtsd el. Ez nem barát, hiszen semmi tiszteletet nem tanusított irányodba. Hidd el, lesz más barátnőd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!