Más is érzi úgy, hogy a COVID óta nem talál vissza az emberekhez?
Figyelt kérdés
Covid alatt az emberi kapcsolatok egyértelműen beszűkültek. Sokan mondják, hogy mit rinyálok, már lehet ide-oda menni. Megyek is, de valahogy mégsem találom az utat vissza az emberekhez, hiányzik a közösségben létezés. Home officeban dolgozom, és épp szabin vagyok. Ti is éreztek hasonlót?2021. júl. 29. 09:46
11/14 anonim válasza:
Na ide figyelj te kedves kis kérdező, meg mindenki aki engem lepontozott. Én 14 éves koromtól egészen 30 éves koromig, kib.a.s.z.o.t.t 16 éven keresztül magányos voltam és szűz. Most két hete van csajom, van végre akivel szexelhetek, meg akit szerethetek, akivel albérletben össze költözhetek, szóval én nem szégyenlem magam, hanem örül a fejem, mint Adolf Hitlernek 1942-ben. Azok, akik meghaltak a covid miatt szintén lehettek korábban boldogok, lehetett a covid előtt jó életük. Most ők meghaltak, én viszont kaptam pfizer oltást kétszer és életben maradtam és most én vagyok soron. A covid után 1000-szer szebbnek látom az életet, mint a covid előtt.
12/14 anonim válasza:
A covid után én olyan boldog vagyok, mint zordon és a hiénák az oroszlánkirályban, mikor mufasa halálán röhögtek. Most jó életem van. Rendszeresen tudok kefélni, a csajom olyan, hogy megértő, megbocsájtó, megtesz értem mindent és úgy leszopott engem múltkor is, hogy azt hittem enyém az egész világ és uralkodok.
13/14 A kérdező kommentje:
Posztjaidat olvasva értem, hogy miért voltál 30 éves korodig szűz
2021. júl. 30. 17:32
14/14 anonim válasza:
Én szerencsére megtehetem, hogy én döntöm el, hogy bejárok-e dolgozni. Sokáig otthonról csináltam, de most már inkább bemegyek, mert nekem is hiányoznak azok az ingerek, hogy csak embereket lássak, emberek között legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!