Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mindenki hanyagolni szokta a...

Mindenki hanyagolni szokta a barátait ha talál egy nőt?

Figyelt kérdés
2019. nov. 9. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem, csak a jó arcok
2019. nov. 9. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem a hanyagolás a jó szó, egyszerűen olyankor megváltoznak a prioritások.
2019. nov. 9. 20:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Szóval ha talál valakit akit jobbnak tart simán félredobja a másikat.
2019. nov. 9. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Én csak lány barátokról nyilatkozhatok. Valóban hanyagolni kezdenek, ahogy összeszedtek valakit. Feltud bszni, mikor nem képesek egy random kis barátnős programra választ adni, mert "jaj megkell beszélnem a pistával" vagy "nem baj, ha jön béla is? egyedül nem járunk el." Kikészít, hogy az emberek nagy része, ahogy kapcsolatba kerül, egyszerűen megközelíthetetlen lesz. Nagyon bántó tud lenni, hogy kb. azt érzed, hogy csak addig kellettél, amég nem találtak valakit. Onnantól már havi egy kávéra se kellesz.
2019. nov. 9. 20:34
 5/9 A kérdező kommentje:
El is vesztette a jelentőségét számomra.Igazság szerint senkire nincs szükségem.
2019. nov. 9. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
58%

Exem inkabb volt a barataival mint velem. Olyan szinten hogy mellettem sem volt a jelenben, azaz velem a programok alatt is azon agyalt hogy pl céges bulira megy egy honap mulva. Kb hetekig mondogatta. Egyszer megkerdeztem mégis kit erdekel ez most bevasarlas/etterem/akarmi alatt minek kell husszor elmondani??

Szoval nem mindenki hanyagolja a baràtait az biztos

2019. nov. 9. 20:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Ezért nincs szükségem senkire,az emberek gusztustalanok.

Az állatokat sem szeretem.

2019. nov. 9. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Az állatokat azért nem kell utálni. Hidd el többet érnek, mint az emberek.
2019. nov. 10. 05:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Van egy macskám akit szerettek de a kutyák bosszantóak,és nem minden macska ilyen mint az enyém,a legtöbb az összekarmolja a berendezést stb.
2019. nov. 10. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!