Mit lehet tenni ha egyik barátom ízléstelen/bunkó jelmezötletet talál ki?
Szóval,holnap tartunk egy beöltözős halloween-bulit, és az egyik közeli barátom megkérdezte, hol lehet barnítókrémet venni. Van egy olyan sejtésem, hogy a jelmezéhez blackface fog tartozni. (Ez azt jelenti hogy fehér emberek befestik sötétre az arcukat, hogy színesbőrűnek tűnjenek. Mivel ez általában nagyon gúnyolódó fennhangú, és még régen volt hagyománya, ezért nagyon sértőnek számít. Légyszi ezt ne kérdőjelezzétek meg a válaszokban, tudom miről beszélek.)
Nem kérdezhetem meg, mi lesz pontosan a jelmez, mert titokban tartjuk mindannyian. A többieknek valószínűleg nem fog offenzívnek tűnni, de én már foglalkoztam annyit a témával, hogy már ösztönösen viszolygok tőle, és nem hiszem hogy jól tudnám érezni magam aznap este így.
Amit tudni kell hogy biztos nem rasszista szándékból csinálja, csak hát ugye attól még nem lesz okés. És sajnos biztos hogy megsértődne ha erre rámutatnék, és akkor meg amiatt menne tönkre az este. Nem tudom, mit csináljak, így is úgy is sz.r embernek fogom érezni magam.
Szóval igen. Nektek mi lenne az első reakciótok, ha egy buliba belépve látnátok hogy valaki egy nagyon sértő jelmezt visel, és baromi kellemetlen érzést keltene ez bennetek?
(A Halloween helyett Mindenszentek van - témába meg inkább bele se kezdjetek, nem ez a kérdés.)
Jaj, te is egy PC mániás vagy?
1. Nem tudhatod, mire kell neki.
2. Nem feltétlen lesz sértő a jelmeze.
3. Ha az is, nem neked kell ezt eldöntened.
A kérdező hány éves? 12?
Ebben semmi rasszizmus nincs. Túl PC akarsz lenni, ne erőltesd, nagyon gáz.
Üdv, egy félvér néger fiú.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!