Szerintetek, nagy pofátlanság baráttól egy napra kölcsönkérni egy cipőt, vagy ruhát?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 14:41
11/16 A kérdező kommentje:
Dehogy temetés csak mert egy napig szeretném csak úgy hordani mielőtt én is vennék egyet.
2021. júl. 29. 16:27
12/16 anonim válasza:
Simán kölcsönadok majdnem bármit, ha nyomós oka van, márpedig egy jó barát nem lejmolja a cuccaim nyomós ok nélkül, máskülönben nem jó barát. De azért a boxeralsómat ne kérje már el :D
13/16 anonim válasza:
szerintem is nagy bunkóság és undorító is. szerencsére nincsenek olyan ismerőseim akik ilyesmit kérnének.
14/16 anonim válasza:
Szerintem nem az. Mi szoktunk egymásnak ruhákat is adni, ha nem jó a méret vagy nem tetszik, de a másiknak igen. Ez esetben én kölcsön adnám a cipőt, ha még is kárt tenne benne az biztos, hogy visszavenné és ugyanígy én is. Ez amúgy attól függ, hogy milyen kapcsolatban vagytok. Te ismered.
15/16 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a szívességek szokássá válnak, és rendszeresen kérni fogod tőle ezt-azt a holmiját, ha elsőre belemegy. Én utálnám.
16/16 anonim válasza:
Adtam kölcsön egyik haveromnak az egyik sport cipőm, mivel amúgy is cipőket is ugyan úgy ki szoktam mosni így ezért is nem volt nekem ezzel gond, nyári idő volt, akkor épp nem tudta máshogy fel venni csak úgy simán mezítláb, utána ki mostam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!