Odaadnád a fél veséd a legjobb barátodnak,ha szükség lenne rá?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 16:42
11/18 anonim válasza:
1, Nincs barátom, egy sem;
2, AZ enyém sem tökéletes, így nem kockáztatnám meg, sőt, a dokik sem engednék.
12/18 anonim válasza:
Odaadtam volna. Aztán nagy nehezen rávezettek a barátok és az élet, hogy jó nagy marha lettem volna.
13/18 anonim válasza:
Nincsenek barátaim. Szóval, nem tudom. Attól függ, mennyire lennének igaz barátok hozzám.
14/18 anonim válasza:
Adná a halál xd
Csak a férjemnek adnám oda, meg a leendő gyerekeinknek. Rokonoknak sem, első én vagyok és az én családom.
15/18 A kérdező kommentje:
Hú, látom nagyon megosztóan a vélemények. Akkor most fordítsuk meg. Elfogadnád, ha olyan helyzetben lennél,és a legjobb barátod oda akarná adni?
2021. júl. 12. 17:57
16/18 anonim válasza:
En odaadbam szo nelkul.
Egy igaz!!!! barat sokkal fontosabb/tartosabb mint egy szerelem stb.
En elfogadnam ha o adna, vagyunk annyira joba, hogy nem is merulne fel kerdeskent.
Ferfi vagyok, noknel ez maskepp mukodik...
17/18 anonim válasza:
Én azért nem, mert mi van, ha pár év múlva a férjemnek vagy a gyerekeimnek lenne rá szükségük? Persze ez csak akkor működik, ha kompatibilis donor lennék.
18/18 anonim válasza:
A legjobb barátomtól ennek milliomod töredékére sem számíthatnék, eszébe nem jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!