Szerintetek normális ha ennyi lány barátja van?
Figyelt kérdés
Van egy barátom aki szingli már régóta és évek óta csak dumálgat a neten rengeteg csajjal meg beköveti őket instán, likeolgatja a képeiket. Sőt ezek közül sok messze is lakik tőle, még talizni sem taliznak. Állítása szerint szeret új embereket megismerni, de ez elég beteges már :D lehet csak nekem fura..ez valami tini szokás, kifogja nőni? 21 éves a srác.2021. júl. 8. 11:41
11/15 anonim válasza:
Nekem is van már csak ismerősöm, aki szintén háremet tart maga körül, van vagy 1000 lány nő ismerőse mindenhonnan, akiknek szivekkel meg minden félével bombázza a nőket, beszélgetnek, többek között velem is ezt játszotta el, viszont én már erre rájöttem, hogy csak ego tuningnak használt és a többi nő is erre van neki, néha néha bedob valami csontot hogy közben a legjobbak meg széttegyék a lábukat és mehet minden tovább
12/15 A kérdező kommentje:
De egy ilyen pasinak lesz valamikor is normális kapcsolata? Tud annyit változni, vagy ilyen marad?
2021. júl. 8. 15:11
13/15 anonim válasza:
Ilyen marad. Nem tudnak az ilyen férfiak komoly elkötelezettséget vállalni
14/15 anonim válasza:
Szerintem nem is akarnak inkább, minthogy nem tudnak. Lehetőségek tárháza áll rendelkezésre számukra, minek tartsanak meg egyet? Az ember nem monogám lény.
Csúnya dolog "játszani" a másikkal, de ha annyira felszínesen ismerünk meg valakit, hogy ez nem jön le, akkor nem is értem, miről beszélünk...
15/15 anonim válasza:
Nagyon éretlen érzelmileg ez a srác, sajnálom, hogy ezt meg kellett tapasztalnod. :( A kötődési problémát nem lehet egyszerűen kinőni. Azt először fel kell neki ismernie és elkezdeni dolgozni rajta. Aki sok felszínes kapcsolatot épít ki, fél. És nincs rendben önmagával.
Idővel jobban fogod érezni magad, vannak rendes srácok is! :) Figyelni kell a jeleket, és az élő tali dönti el úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!