Visszaírnátok neki vagy hagynátok?
Volt egy "barátnőm" akivel megszakadt a kapcsolatunk mivel brutálisan elkezdte azt,hogy csak önmaga érdekeli. Hónapokig nem beszéltünk emiatt most viszont rám írt de nem változott semmit ugyan úgy csak magáról beszél. Nem sokára lesz a születésnapom és úgy érzem ő felfog köszönteni és eljátszani,hogy milyen jó barátnő. Ti visszaírnátok neki vagy ne reagáljak a köszöntésére sem vagy ne süllyedjek le az ő szintjére? Meguntam,hogy folyamatosan azt kell hallgatnom mi van vele a fejemre pedig tojik.
Visszaírjak egy ilyen úgy mond látszat barátnak vagy hagyjam mintha nem is írt volna?
"Meguntam,hogy folyamatosan azt kell hallgatnom mi van vele a fejemre pedig tojik." + látszatbarátnak hívod te is
Akkor minek írnál vissza neki?
Engedd el,neked is jobb lesz így.
Ha ír,akkor természetesen köszönd meg neki,de ne állj le hosszasan beszélgetni vele. Védd félvállról a dolgot. Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok,csak mi idősebbek már. Sokszor össze zörrentünt,és már lassan 3 hónapja nem beszéltünk,korábban folyton én kerestem,én kezdeményeztem a békülést.
Őszintén,mostmár nem érdekel. Neki is mindjárt születésnapja,rá 1 hétre az enyém,én tuti nem írok neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!