Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha ilyen bunkó...

Mit csináljak ha ilyen bunkó velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Én és ez a hölgy régebben évekig kolléganők voltunk és jó barátnők.

Sajnos fél éve úgy alakult az életem, hogy szükségem lett harmincezer forintra, mert az akkori páromnak sajnos alkohol és szerencsejáték problémái voltak. Így az összes pénzünk eltűnt a keze között, és enni se maradt pénz nekünk a gyerekekkel.

Így a barátnőmhöz fordultam. Ő odaadta nekem a pénzt, még ételt is hozott aznap. Nagyon hálás voltam. Úgy beszéltük meg, hogy 2 hónapon belül megadom.

A dolgok viszont bonyolódtak az életemben, a problémák jöttek, ismét terhes lettem és ez anyagilag nehéz időszak ugye, meg hát a munkahelyemen is instabil lett a helyzetem.

A pénzt nem tudtam megadni de a lány nem is szólt, igaz időközben másik városba ment ideiglenesen.

Majd tegnap rám írt, hogy figyelj ne haragudj de most én kerültem olyan helyzetbe, hogy pénzre lenne szükségem és még nem adtad vissza a harmincezer forintot. Én mondtam neki, hogy bocsi én azt hittem ajándékba adod. Mert eddig nem jelentkeztél.

Ő azt mondta, hogy sajnos nem teheti meg, hogy ajándékba adja meg eddig nem akart szólni, hogy összeszedjem magam de most tényleg kéne neki pénz.

Szerintem ez elég gáz tőle. Hogy ennyi idő után visszakéri a pénzt, egy háromgyerekes anyától. Nekem fordított helyzetben nem lenne képem ezt tenni. Neki nincs is gyereke, a párjával él és nincsenek olyan szükségletei mint egy gyerekes egyedülálló nőnek.

Képtelen vagyok megérteni manapság az embereket.

2021. júl. 2. 23:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem kamu, akkor itt te vagy a gáz, nem ő...
2021. júl. 2. 23:06
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
Úgy beszéltétek meg, hogy 2 hónapon belül visszaadod. Attól még, hogy nem szólt, vissza kellett volna adnod magadtól, tudtad, hogy nem ajándékba adja. Attól még, hogy nincs 3 gyereke, nekik is lehetnek anyagi gondjaik, mikor kéne a pénz. Nem gáz, hogy ennyi idő után visszakéri, az gáz, hogy ennyi ideig nem adtad neki vissza.
2021. júl. 2. 23:07
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Most vagy troll vagy vagy csak bolond.

Volt pénzed gyereket vállalni, de 30k nincs amit vissza tudnál adni? Az nem a barátnőd problémája, hogy te szültél ő pedig nem és nyilván nem te döntöd el, hogy neki szüksége van-e arra a pénzre amit kölcsön adott neked. Ha nem is lenne rá szüksége, akkor is az ő pénze.

2021. júl. 2. 23:08
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
Nem a barátnőddel van a probléma, úgy látom… *-*
2021. júl. 2. 23:11
 5/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll és bolond sem. Én úgy gondolom, hogy gy 34 éves nő aki még nem szült gyereket és talán nem is fog, nem képvisel olyan értéket mint aki már három gyereket adott a társadalomnak. Az a trollság, hogy ő jobban él miközben én nyomorgok a gyerekeimmel mikor ugyanannyit dolgoztam mint ő.
2021. júl. 2. 23:14
 6/27 anonim ***** válasza:
88%
xd
2021. júl. 2. 23:15
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
Tuti hogy kamu. 😂😂 Ha mégsem, akkor ultra gáz vagy. Kölcsön kérted és kaptad. Már az is a tök undorító kategória, hogy valaki nem adja meg a megbeszéltek szerinti időpont végéig.
2021. júl. 2. 23:15
 8/27 anonim ***** válasza:
91%
Úristen, ilyen lelki nyomoroncok tényleg léteznek?
2021. júl. 2. 23:16
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van a barátnődnek. Te vagy gáz,de nagyon
2021. júl. 2. 23:17
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Minek szültél gyereket? Hogy ne egyedül nyomorogj???

Én imádom a gyerekeket és minden tiszteletem az anyáké, de a gyerek önfeláldozással jár, nem pedig mások lehúzásával. Attól hogy megszülted semmit nem adtál a társadalomnak, ahhoz fel is kellene őket nevelni normálisan. Egy gyerek sok pénzbe kerül és nem a barátnőd problémája, hogy te mennyit dolgozol, mennyit keresel. Az ő pénze amit ő adott kölcsön neked az továbbra sem járt neked, hanem a barátnőd jóindulatból adta. Ritka gáz ez a sztori ha igaz.

2021. júl. 2. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!