Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most mit csináljak a barátnőmm...

Most mit csináljak a barátnőmmel? Nagyon bunkó velem...

Figyelt kérdés

középiskola, első oszt, új barátnő, főleg A. szerepében.

Az elején tök jó volt, de mivel kialakultak az osztályon belüli "csoportok", ő a menő csajokhoz akar tartozni, de ebben akadályozzuk mi 5-en.

És már 3 hete nagyon bunkó velem...

azt mondja nekem, hogy nagy a seggem, fogyjak le, meg hogy miért edzek egyfolytában úgysem fogyok le, mert csak erős leszek..:hát az az 5 kiló katasztrófa mondhatom...

most akkor mi van??

szerintem hagyom a fenébe, hadd menjen át a "menő csajokhoz", de nagyon meg fogja szívni, előre tudom. elegem van a megjegyzéseiből, mit tegyek?

2009. máj. 15. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Hagyjad hagy menjen. Majd 2 hét múlva térden csúszva fog könyörögni, hogy fogadjátok vissza.
2009. máj. 15. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
dobd a frászba !
2009. máj. 16. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Így van, hagyd a fenébe, és érezzétek jól magatokat azzal a másik 4 lánnyal. Aki menni akar, azt 6 ökrös szekérrel sem lehet visszatartani!

Ti nem vesztetek semmit. Aztán meg ki tudja, változnak az idők, lehet, hogy 1-2 év múlva pont ti lesztek a "menő" csajok.

2009. máj. 16. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem is hagyd a csudába,az ilyen ember nem barát. sőt,neked kéne megsértődnöd rá,hogy érezze,vannak határaid,nem kéne csak úgy kritizálni,sértegetni.
2009. máj. 16. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Na szép! Ha ilyen egy barátnő, minek ellenség?!
2009. máj. 16. 17:42
 6/6 anonim válasza:

"Így lesznek az utolsókból elsők és az elsőkből utolsók."

Minden helyen így megy, nálunk is így ment. A menő kislányok szépen kiélték magukat, a végén már a kutyának sem kellenek, teljesen meg vannak öregedve a kevésbé menő kortársaikhoz képest. A mértékletes életet élők pedig a fiúk látókörének középpontjába kerültek.

17/F

2009. dec. 30. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!