Most mit csináljak a barátnőmmel? Nagyon bunkó velem...
középiskola, első oszt, új barátnő, főleg A. szerepében.
Az elején tök jó volt, de mivel kialakultak az osztályon belüli "csoportok", ő a menő csajokhoz akar tartozni, de ebben akadályozzuk mi 5-en.
És már 3 hete nagyon bunkó velem...
azt mondja nekem, hogy nagy a seggem, fogyjak le, meg hogy miért edzek egyfolytában úgysem fogyok le, mert csak erős leszek..:hát az az 5 kiló katasztrófa mondhatom...
most akkor mi van??
szerintem hagyom a fenébe, hadd menjen át a "menő csajokhoz", de nagyon meg fogja szívni, előre tudom. elegem van a megjegyzéseiből, mit tegyek?
Így van, hagyd a fenébe, és érezzétek jól magatokat azzal a másik 4 lánnyal. Aki menni akar, azt 6 ökrös szekérrel sem lehet visszatartani!
Ti nem vesztetek semmit. Aztán meg ki tudja, változnak az idők, lehet, hogy 1-2 év múlva pont ti lesztek a "menő" csajok.
"Így lesznek az utolsókból elsők és az elsőkből utolsók."
Minden helyen így megy, nálunk is így ment. A menő kislányok szépen kiélték magukat, a végén már a kutyának sem kellenek, teljesen meg vannak öregedve a kevésbé menő kortársaikhoz képest. A mértékletes életet élők pedig a fiúk látókörének középpontjába kerültek.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!