Elfogadnátok egy ilyen barátot? Vannak itt ilyen emberek? Van ilyen barátotok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy pénteken buli van vagy megyünk kirándulni valahova, hétfőn megbeszéljük már hogy biztosan megyünk. Erre ő péntekig meggondolja magát és nem megyünk el. És nem egyszer van ez így, szinte mindig, amikor akarunk menni valahova. Amikor eljön a pillanat hogy menni kell akkor keresi a kifogásokat. Utálom az ilyet,mindig felhúz ezzel. Sok éve vagyunk barátok, meg vele a legjobb menni, de hiába ha ilyen. Egész héten dolgozok, alig várom a hétvégét hogy mehessek valahova, élvezzem a nyarat, erre átver. Nem számíthatok rá semmiben, nem lehet vele utazni, nem lehet vele tervezni semmit. Percről percre változtatja a döntését meg a kedvét. Mit gondoltok az ilyen emberekről? Hogy oldanátok ezt meg? Van még pár barátom, de azok végképp sehova mennek. Így csakis mindig az a vége hogy otthon maradok és szét unom magam, csak azért mert nincs kivel mennem.2021. jún. 24. 08:51
11/13 anonim válasza:
Én az ilyenek miatt "építettem" le az egyik barátomat. Nekem a barátság úgy nem barátság, ha csak én töröm magam azon, hogy tudjunk találkozni, és akkor sem az, ha nincsen minőségi együtt töltött időnk.
12/13 anonim válasza:
Hah .. érdekes . Nekem is van egy ilyen barátom . Már nem egy hétvégém lett elbaszva ez miatt . Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni . Változni nem igen fog a haverod . Szóval neked kell alkalmazkodni . Ezért jó ha az embernek vannak még barátai , akikkel lehet tervezni . Esetleg tanuld meg hogyan lehet egyedül is elleni . Elvégre lesznek olyan hétvégék , amikor magadra maradsz . Biciklizni meg futni ès kirándulni társaság nélkül is lehet .
Sajna a buli/fesztivál rèsz az egy másik kérdés . Oda én se szívesen megyek egyedül :D
Kitartást :)
13/13 anonim válasza:
De nem is beszéltetek arról, hogy mi az oka? Miért nem írod le neki őszintén, hogy ez zavar? Lehet meg tudjátok beszélni, és a jövőben nem kell egyedül lenned, hanem mehettek. Én például nem vagyok ez a nagyon bulizós típus, lehet nem igazán szereti a sok embert és inkább kettesben lenne valahol? A séta, vagy az utazás is jó program. Hátha abban benne lenne!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!