Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elfogadnátok egy ilyen barátot...

Elfogadnátok egy ilyen barátot? Vannak itt ilyen emberek? Van ilyen barátotok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy pénteken buli van vagy megyünk kirándulni valahova, hétfőn megbeszéljük már hogy biztosan megyünk. Erre ő péntekig meggondolja magát és nem megyünk el. És nem egyszer van ez így, szinte mindig, amikor akarunk menni valahova. Amikor eljön a pillanat hogy menni kell akkor keresi a kifogásokat. Utálom az ilyet,mindig felhúz ezzel. Sok éve vagyunk barátok, meg vele a legjobb menni, de hiába ha ilyen. Egész héten dolgozok, alig várom a hétvégét hogy mehessek valahova, élvezzem a nyarat, erre átver. Nem számíthatok rá semmiben, nem lehet vele utazni, nem lehet vele tervezni semmit. Percről percre változtatja a döntését meg a kedvét. Mit gondoltok az ilyen emberekről? Hogy oldanátok ezt meg? Van még pár barátom, de azok végképp sehova mennek. Így csakis mindig az a vége hogy otthon maradok és szét unom magam, csak azért mert nincs kivel mennem.
2021. jún. 24. 08:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én az ilyenek miatt "építettem" le az egyik barátomat. Nekem a barátság úgy nem barátság, ha csak én töröm magam azon, hogy tudjunk találkozni, és akkor sem az, ha nincsen minőségi együtt töltött időnk.
2021. jún. 24. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Hah .. érdekes . Nekem is van egy ilyen barátom . Már nem egy hétvégém lett elbaszva ez miatt . Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni . Változni nem igen fog a haverod . Szóval neked kell alkalmazkodni . Ezért jó ha az embernek vannak még barátai , akikkel lehet tervezni . Esetleg tanuld meg hogyan lehet egyedül is elleni . Elvégre lesznek olyan hétvégék , amikor magadra maradsz . Biciklizni meg futni ès kirándulni társaság nélkül is lehet .

Sajna a buli/fesztivál rèsz az egy másik kérdés . Oda én se szívesen megyek egyedül :D

Kitartást :)

2021. jún. 24. 15:41
 13/13 anonim ***** válasza:
De nem is beszéltetek arról, hogy mi az oka? Miért nem írod le neki őszintén, hogy ez zavar? Lehet meg tudjátok beszélni, és a jövőben nem kell egyedül lenned, hanem mehettek. Én például nem vagyok ez a nagyon bulizós típus, lehet nem igazán szereti a sok embert és inkább kettesben lenne valahol? A séta, vagy az utazás is jó program. Hátha abban benne lenne!
2021. jún. 24. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!