Van most bármi problémád?
Hát erre nem nagyon tudok mit mondani. Értem mire gondolsz. Nem dolgoztok semmit sem a férjeddel?
Az a gondom, hogy nem tudom, akit szeretek viszont szeret-e.
Tudom, hogy nem a világ legnagyobb problémája, de nekem ez mégis baj. Én nagyon belé vagyok esve.
Nemrég én is ugyan ebben a helyzetben voltam. Sőt én még sejtettem is, hogy egy másik emberbe szeret, mert úgy látszott rajta. Képzeld egyszer a szemem láttára mondta neki, hogy " tetszel" . Igaz nem tudom mennyire gondolta komolyan mert azóta semmi. Egész évbe szerelmes voltam belé, de jött a nyár és szinte csak úgy elmúlt minden. Ennyi idő nem találkozás után már el el múlt. De lehet ha visszamegyünk szeptemberbe megint szerelmes leszek belé, így szokott lenni.
Te egyeltalán nem tudod felejteni? Ti sem vagytok semmilyen kapcsolatban? Mármint úgy, hogy találkoztok most nyáron. Egyébként nem tudom mennyi idős vagy, de szerintem nyugodtan írhatsz neki. Max nem ír vissza. Nem muszáj egyszerre ezzel kezdeni, elkezdhettek csak simán beszélgetni. Aztán felhozhatod ezt is, ha jó fej, és ne adj Isten nem szeret viszont normálisan fogja kezelni. Eleinte nyilván fájni ha azt mondja, de ne aggódj el fogod idővel felejteni. Én nekem is volt, hogy tetszett valaki, de gondoltam, hogy nem szeret viszont, de aztán elfelejtettem. De az is benne van a pakliban, hogy azt mondja ő is szeret. Bátorság <3
Köszi kérdező, 12- es vagyok.
Nagyon jól megvagyunk, sokszor érzem, hogy szeret meg tetszem neki, volt már hogy bevallotta hogy szeret,de utána összevesztünk,de újra minden okés volt. Ha írok neki, azonnal válaszol, szinte egész nap beszélünk, és én ... én megmondtam (vagyis írtam) neki hogy szívesen összejönnék vele, de ő erre nem reagált, és ez úgy kiborít. Ez volt tegnapelőtt, tegnap már más témáról beszéltünk,lelkiztünk, mert észrevette, hogy magamba vagyok zuhanva, még a "bátorkodásom" előtt feltűnt neki, így ezt fontosabbnak tartotta kivesézni. Viszont én jobban örültem volna, ha visszatérünk a felvetésemhez, de félek már felhozni 😞 én nagyon szerelmes vagyok belé 😭
Egyelőre fő a fejem, hogy a több mint 20 éve nem látott unokatestvéremnek mit írjak - annyi minden történt azóta. Biztatott, hogy mindenben számíthatok rá, mint rokonra. Kritikus volt az az időszak, amíg nem tartottuk a kapcsolatot.
Egy komoly pártfogót el kellett bizonyos értelemben veszítenem (szívproblémái vannak, nem valószínű, hogy dolgozni fog mostanában - idős ember.) A szakmája újságíró és nagyon-nagyon erősítette az önbizalmamat és az önbecsülésemet egy jódarabig édesanyám halála után.
A COVID ideje alatt sem tudtunk találkozni senkivel, POKOLI időszak volt az az elzártság - én is nagyon megszenvedtem a szociális kapcsolatok hiányát - akárcsak a többiek.
Ui: a többit privátban írnám meg Kérdező, ha nem gond. Hány éves vagy tulajdonképpen és milyen nemű? Mennyi élettapasztalattal rendelkezel?
Értem. Megírhatod neki, hogy rosszul esik amit csinál. Vagy hívd fel, és úgy mond el neki. Ezt annyira nem értem, mi az, hogy azt mondta tetszel neki, aztán nincs semmi? Akkor miért nem reagál erre az üzenetedre? Nekem ez kicsit olyan mintha ő maga sem tudná mit akar. Mindenesetre szerintem ne hagyd annyiban. De ne is faggasd egyszerre túlságosan, mert arra lehet ideges lesz.
Nyugodtan írj, privátban. Megpróbálok segíteni. Én is mindent leírok neked privátban, válaszolva az utolsó kérdéseidre. Egyébként mondjuk úgy, hogy sok minden történt velem gyermekkoromban, azért rendelkezek élettapasztalattal.
Hidd el, létezik. Csak nehéz találni. Csak rossz helyen keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!