Ebből lehet bármi komolyabb problémám? SOS
Figyelt kérdés
Voltam ma kakálni egy plázában, és mikor hazaértem és itthon elmentem pisilni és letoltam a bugyim, észrevettem hogy picikét olyan lett a bugyim.2021. máj. 3. 17:36
2/6 anonim válasza:
Az 1. válaszadó kérdése jogos. Nehéz úgy reagálni érdemben, ha csak utalást foglal magában a kérdés, ráadásul olyan utalást, ami nem egyértelmű.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor bocsi ha nem voltam egyértelmű. Arra gondoltam hogy kakis lett a bugyim és hogy az esetleg okozhat e fertőzést vagy bajt.
2021. máj. 3. 17:46
5/6 anonim válasza:
Ha a te saját kakid volt a bugyin, akkor milyen bajod lenne? Semmi! Az a fontos, hogy wc előtt, és után is alapos kézmosás! Kézfertőtlenitő gél is.
6/6 anonim válasza:
elofordul, ha mesz vhova inkabb nedves torlokendo legyen nalad mindig, akkor szerintem nem lesz ezzel problemad hogy ilyen miatt aggodsz.
De figyelj mindenkepp oda a higeniara. Ezert hasznalj intim mosakodot furdesnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!