Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fogja látni az üzenetemet ha...

Fogja látni az üzenetemet ha tiltom?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömet törölni szeretném, és tiltani. Meg akarok szakítani vele minden kapcsolatot, és csak így tudom megoldani. Ma este úgy váltunk el, hogy holnap beszélünk, de én már nem akarok vele többet beszélni. Viszont nem akarom szó nélkül tiltani, szeretném hagyni neki egy üzenetet hogy miért tettem. És aztán tiltani. Meg fogja kapni az üzenetet és látni fogja, ha miután elküldöm utána letiltom?
2021. jún. 21. 00:55
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
legalább írj neki mert ez pofátlanság szerintem.
2021. jún. 21. 01:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Neked nem megy a szövegértés, úgy látom..
2021. jún. 21. 01:11
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
2.bocs este van elnéztem ne bunkózz már.
2021. jún. 21. 01:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg fogja kapni és látni is fogja az üzeneted, csak a letiltást követően válaszolni már nem fog tudni vagy ha fog is tudni választ írni, azt már te nem fogod megkapni mert a rendszer nem kézbesíti neked. Legalábbis így én így tudom.
2021. jún. 21. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen akkor látni fogja ha az üzenet után tiltod le.
2021. jún. 21. 01:17
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
A Facebook folyton valtoztat, igy csak azt tudom, hogy ami evek ota van, elvileg nem fogja latni. Masfelol a mobiljan az ertesites nem tunik el, azon keresztul lathat belole valamennyit.
2021. jún. 21. 01:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
amúgy mi durvult el hogy letiltod inkább?
2021. jún. 21. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!