Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Belemennétek vagy inkább nem?

Belemennétek vagy inkább nem?

Figyelt kérdés

Az egyik nagyon jó barátom,vagyis akkor már egyetlen,szerelmet vallott nekem,de visszautasítottam még 3 hónapja,mivel a saját nemem felé vonzódom. Nem annyira régen lett barátnője,úgy néz ki,hogy jól kijönnek,én hanyagoltam is őt őszintén,mert a lánynak is volt csalódása,meg a barátomnak is én ugyebár szerelmi csalódás voltam (tud is erről a lány,mivel beszéltek róla elv),eléggé megviselte,így azt akartam,hogy most tőlem kicsit eltávolodjon és a lányra koncentráljon,hogy akkor biztos tetszik-e neki meg minden.

Most próbálok vele újra beszélni,jóba vagyunk továbbra is,de feljött az,hogy mi lenne,ha találkoznánk,mert rég láttuk egymást,meg a lány is megismerne. Egy kicsit félek,hogy felmérés lenne vagy ilyesmi,meg ciki helyzet,így én inkabb a nem felé hajlok,de ti hogy döntenétek?

2021. jún. 20. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
nem
2021. jún. 20. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudja a barátod, hogy a saját nemedhez vonzódsz? Ha ezt tudja ő is meg a lány is, akkor szerintem kisebb veszélyforrása lehetsz a kapcsolatnak és akár lehettek még barátok újra.
2021. jún. 20. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a lány is ott lenne, baj nem lehet.

De hosszú távon nem működne a barátság.

Max. arra lenne jó, hogy tisztázd magadban a ffiakhoz való viszonyodat.

2021. jún. 20. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!