Miután visszakértem a kölcsönt, amit adtam, a barátom feljelentett zaklatásért. Mitévő legyek?
Volt egy JELKÉPES kölcsönszerződés? Mert ha nem, akkor Te kerültél rosszabb helyzetbe és szinte bármit megtehet Veled...
Sajnálom, hogy így jártál. Máskor legyél okosabb és NE ENGEDD KIHASZNÁLNI MAGAD olyan könnyen!
Ügyvédhez lenne érdemes fordulnod, hogy mit tehetsz ebben az esetben. A lakóhelyed szerinti jogi segítségnyújtó szolgálatot ajánlom jó szívvel első körben.
(Nekem is a jogi segítségnyújtó szolgálat segített volna, ha megtehették volna - egy egészen másfajta ügyben.) Hihetetlenül szolgálatkészek tudnak lenni! Bízzál meg bennük!
Ui: az ország melyik részében laksz? Hátha tudok a lakóhelyed szerinti honlapon valami reménykeltő infóval szolgálni a számodra!
2-es válaszoló voltam.
#3:
A Magyar Rendőrség nem igen foglalkozik Messenger üzenetekkel sajnos.
Kedves Kérdező!
Ha úgy könnyebb, privátban is kérheted a segítségemet. (Ha nagyon nem akarod megírni a nyílt fórumon a lakóhelyedet.)
Ui: persze nem ígérek semmit, de hátha egy kicsivel többet tudok így segíteni...
2-es és 5-ös válaszoló voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!