Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék azzal az érzésse...

Hogyan tudnék azzal az érzéssel megküzdeni, hogy nincs az embereknek szüksége Rám és nem kellek?

Figyelt kérdés

Mert jelenleg (hmm, igazából 2-3 éve) ebben vagyok masszívan. A "nem kellesz" érzés nem csak párkapcsolatokra értendő, akármilyen kapcsolatra. Nincs szüksége az embereknek Rám. Pedig úgy érzem, sokat teszek értük, hogy jól ítéljenek meg, de komoly kapcsolatra senki nem áll le velem. Segítőkésznek tartom magam és sokat dicsérem, motiválom az embereket.

Mit lehet a szeretetlenséggel kezdeni, hogyan tudnék ebből kilábalni?

18/L

2021. jún. 5. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az ember általában szeretné azt hinni, hogy a világ igazságos, és ha jót teszünk, akkor visszakapjuk, ha megérdemeljük. Ez sajnos sokszor nincs így, és ez lerombolhatja az önbizalmat, és megkérdezőjelezzük az értékünket. Ezzel kapcsolatban a legfontosabb szerintem az, hogy felismerd, hogy egyszerűen olyan emberekbe fektettél sok energiát, akik nem érdemlik meg, azonban ettől függetlenül önmagadban is értékes vagy, megérdemled a szeretetet, és bármikor felbukkanhatnak majd olyanok az életedben, akik viszonozzák is a törődésedet.

Nekem az segített a legjobban, hogy úgy közelítettem meg másokat, hogy önzetlenül foglalkozom velük, nem várok el cserébe semmit, azonban csak annyi energiát fektetek bele, amennyi számomra is belefér, így legfeljebb csak pozitív csalódás érhet, és nem szívnak le olyan emberek, akik számára nem vagyok kölnöcsönösen fontos.

Nincs kedved esetleg beszélgetni? Én értékelem nagyon a motiváló személyiségeket. :)

2021. jún. 6. 09:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát, esetleg keress más kőzeget vagy egyszerűen csak ne csinálj belőle nagy ügyet
2021. jún. 7. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!