Hogyan tudnék azzal az érzéssel megküzdeni, hogy nincs az embereknek szüksége Rám és nem kellek?
Mert jelenleg (hmm, igazából 2-3 éve) ebben vagyok masszívan. A "nem kellesz" érzés nem csak párkapcsolatokra értendő, akármilyen kapcsolatra. Nincs szüksége az embereknek Rám. Pedig úgy érzem, sokat teszek értük, hogy jól ítéljenek meg, de komoly kapcsolatra senki nem áll le velem. Segítőkésznek tartom magam és sokat dicsérem, motiválom az embereket.
Mit lehet a szeretetlenséggel kezdeni, hogyan tudnék ebből kilábalni?
18/L
Én azt nem értem hogyha komoly kapcsolatra vágysz minek hagyod magad kihasználni? Mert nincsen más?
Végül is jobb mint a semmi..de én például nem kezdek olyan emberrel MÁR aki nem komoly,ennyi idősen meg mit vársz másoktól? Ilyenkor a legfelszínesebbek az emberek szex,külsőségek,és kb ennyi ami a fejükben jár..
Kedves második!
Igen, mert nincsen más.
Nem volt még párkapcsolatom. Pontosan ezért írtam, hogy nincs szüksége Rám senkinek. A többi lányra bezzeg ráírnak, egész este chatelnek, felém meg a kutya nem néz, semennyire nem kellek.
Erre értem a szeretetlenséget, de igen, a baráti kapcsolataim is elég egyoldalúak.
Már leírtam a 7-es válaszomban, nincs önbizalmad. Az meg nem vonzó, ha valaki saját magával nincs rendben. Te sem kezdenél olyan sráccal, akiről sugárzik a "Lúzer vagyok!" életérzés.
Bónusz: Másokhoz méred magad, ami hülyeség. Mindig lesznek szebbek és csúnyábbak/sikeresebbek és sikertelenebbek/nagyobbak és kisebbek, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!