Lehetséges valakivel 1 évig mindennap írogatni, úgy, hogy 1 évig nem is találkozunk?
Egy idő után mindenképpen kifogynánk a témából, ha nem találkozunk, mivel ugye nincsenek közös élmények. De ha 1 évig nem tudunk találkozni, de mindennap beszélnénk, akkor mekkora az esélye, hogy mindig lesz témánk, és mind a 365 napban órákat is tudunk írogatni meg beszélni, úgy, hogy sosem találkoztunk és nincsenek közös élményeink?
Ez fenttartható vagy nagyon kicsi az esélye?
Van egy barátom. Eddig még nem találkoztunk, viszont 3 éve majdnem minden nap beszélünk.
Nem csak a közös bulikról lehet beszélgetni. ;)
Na jól van, megnyugodtam. :D Azt hittem olyan válaszok fognak jönni, hogy ez így egyáltalán nem hosszú életű dolog, ha 1 évig nem találkoztok, és hamar ki fog fulladni a beszélgetés. Szóval megnyugodtam, hogy nem ilyen válaszokat kaptam, hanem ennek az ellenkezőjét. :)
Mi még nem beszélünk olyan régóta, 1 hónapja hébe-hóba, hetente párszor írogattunk, most közelebb kerültünk egymáshoz és minden nap beszélünk. És van egy csomó témánk, tehát egy ideig még biztos nem fenyeget a veszély, hogy elmarad a gyakori beszélgetés, de én mindig aggódom, hogy mi van, ha elfogy a téma. Igen, mindenki azt mondja, hogy mindig van téma, de ez hogy lehetséges? Volt akivel átrágtuk a hobbinkat, filmeket, sorozatokat, utazást, meg az ilyen random témákat és utána már ritkábban beszéltünk, és akkor sem mindig volt már annyi témánk. Szóval én mindig attól félek, hogy szerintem igenis ki lehet fogyni a témákból. Mert miután átbeszéltétek az alap dolgokat (amiket fentebb írtam) utána mégis miről tudtok beszélni? Pláne évekig?
És az olyanok akiknek uncsi élete van, mint pl nekem? Én a napomról sem tudok olyan sokat mesélni, suli, tanulás, ennyi. Persze majd nyáron lesz már több mondanivalóm, a nyaraim mozgalmasabban telnek, de a szürke hétköznapjaimról mégis mit lehetne mesélni?
Mert amikor mással ismerkedtem akkor az a valaki mindig megkérdezte, hogy milyen napom volt. Erre meg csak mindig azt tudtam mondani, hogy "uncsi, suliba voltam, dolgozatot írtam ebből, tanultam" és ennyi.
A hétvégéim sem valami érdekesek. Egy kis faluban élek, sétálni szoktam elmenni, vagy biciklizni, de ennyi.
Én egy egyetemi ismerősömmel vagyok ilyen viszonyban. Kicsit több, mint egy éve bizonyos rendszerességgel, de szoktunk beszélni. Discordon is beszélgettünk már. Először csak a vizsgák, zh-k miatt tartottuk a kapcsolatot, aztán valahogy alakult a beszélgetés.
Személyesen a veszélyhelyzet, illetve az eltérő órarendjeink miatt nem találkoztunk.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!