Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehetséges valakivel 1 évig...

Lehetséges valakivel 1 évig mindennap írogatni, úgy, hogy 1 évig nem is találkozunk?

Figyelt kérdés

Egy idő után mindenképpen kifogynánk a témából, ha nem találkozunk, mivel ugye nincsenek közös élmények. De ha 1 évig nem tudunk találkozni, de mindennap beszélnénk, akkor mekkora az esélye, hogy mindig lesz témánk, és mind a 365 napban órákat is tudunk írogatni meg beszélni, úgy, hogy sosem találkoztunk és nincsenek közös élményeink?

Ez fenttartható vagy nagyon kicsi az esélye?

2021. jún. 4. 09:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fenntartható ha vannak közös témák, érdeklődési körök.
2021. jún. 4. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan haverom, aki 6 eve csak netes barat, nyilvan nem kozos elmenyekrol beszelgetunk, hanem egymas elmenyeirol, akarmilyen temakrol, tema mindig van. Az irl barataimmal sem a kozos elmenyekrol beszelgetunk nagyreszt, azokat ateljuk egyutt, de ritkan kerul szoba utolag, hogy he, emlekszel a mult hetvegere, mikor ott voltunk es ezt meg azt csinaltuk? :D
2021. jún. 4. 10:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Van egy barátom. Eddig még nem találkoztunk, viszont 3 éve majdnem minden nap beszélünk.

Nem csak a közös bulikról lehet beszélgetni. ;)

2021. jún. 4. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fenntartható. Mindkettőtöknek vannak élményei, attól még, hogy nem közös. Így kétszer annyi téma van.
2021. jún. 4. 11:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Haverommal 7 éve vagyunk így, KeK. És mindezek mellett sose találkoztunk még élőben. Mégis best brók vagyunk és azért tervben van egy tala és ivászat.
2021. jún. 4. 11:56
 6/10 A kérdező kommentje:

Na jól van, megnyugodtam. :D Azt hittem olyan válaszok fognak jönni, hogy ez így egyáltalán nem hosszú életű dolog, ha 1 évig nem találkoztok, és hamar ki fog fulladni a beszélgetés. Szóval megnyugodtam, hogy nem ilyen válaszokat kaptam, hanem ennek az ellenkezőjét. :)

Mi még nem beszélünk olyan régóta, 1 hónapja hébe-hóba, hetente párszor írogattunk, most közelebb kerültünk egymáshoz és minden nap beszélünk. És van egy csomó témánk, tehát egy ideig még biztos nem fenyeget a veszély, hogy elmarad a gyakori beszélgetés, de én mindig aggódom, hogy mi van, ha elfogy a téma. Igen, mindenki azt mondja, hogy mindig van téma, de ez hogy lehetséges? Volt akivel átrágtuk a hobbinkat, filmeket, sorozatokat, utazást, meg az ilyen random témákat és utána már ritkábban beszéltünk, és akkor sem mindig volt már annyi témánk. Szóval én mindig attól félek, hogy szerintem igenis ki lehet fogyni a témákból. Mert miután átbeszéltétek az alap dolgokat (amiket fentebb írtam) utána mégis miről tudtok beszélni? Pláne évekig?

2021. jún. 4. 12:31
 7/10 A kérdező kommentje:

És az olyanok akiknek uncsi élete van, mint pl nekem? Én a napomról sem tudok olyan sokat mesélni, suli, tanulás, ennyi. Persze majd nyáron lesz már több mondanivalóm, a nyaraim mozgalmasabban telnek, de a szürke hétköznapjaimról mégis mit lehetne mesélni?

Mert amikor mással ismerkedtem akkor az a valaki mindig megkérdezte, hogy milyen napom volt. Erre meg csak mindig azt tudtam mondani, hogy "uncsi, suliba voltam, dolgozatot írtam ebből, tanultam" és ennyi.

A hétvégéim sem valami érdekesek. Egy kis faluban élek, sétálni szoktam elmenni, vagy biciklizni, de ennyi.

2021. jún. 4. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Én egy egyetemi ismerősömmel vagyok ilyen viszonyban. Kicsit több, mint egy éve bizonyos rendszerességgel, de szoktunk beszélni. Discordon is beszélgettünk már. Először csak a vizsgák, zh-k miatt tartottuk a kapcsolatot, aztán valahogy alakult a beszélgetés.

Személyesen a veszélyhelyzet, illetve az eltérő órarendjeink miatt nem találkoztunk.

21F

2021. jún. 4. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért annyira senkinek sem unalmas a napja. A kérdés, hogy mennyire érdekel a másik. Ha érdekel, az is érdekelni fog, hogy hogyan sikerült a dolgozatod, milyen jót sétáltál a délután és az x tanár milyen kedves dolgot / szemétséget mondott neked a minap, vagy a Pista padtársad már megint miért bökdös, stb. Ha nem érdekled, az se fogja érdekelni, hogy éppen melyik szigeten bungee jumpingolsz és kitörted e lábad közben vagy sem. Ha ez az érdeklődés megvan, akkor a legkisebb apróságon is jót lehet évődni. Én például úgy jöttem össze a jelenlegi párommal, hogy majdnem 1 évig minden nap rendszeresen beszélgettünk, volt hogy nem is volt konkrét téma, csak ugrattuk egymást és nevettünk.
2021. jún. 7. 09:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Jo, hat en a netes haverommal nem csak ennyit beszelgetek, hogy milyen volt a nap ah dolgoztam semmi extra. Le szoktunk irni egymasnak mindenfele aprosagot, ha konkretan tortent valami erdekes vagy idegesito a meloban, ma pl panaszkodtam egy regenyt neki, mennyire ruhellek ilyen melegben (29 fok volt) attomegkozlekedni a varoson, szoktunk neha kepeket kuldeni, ki mit csinal epp, stb stb igazabol minden a ket fel kommunikacios kepessegein mulik, mert ha te csak annyit irsz, hogy suliztam ma, o meg valaszol, hogy az jo, abbol tenyleg nem lesz nagy beszelgetes... de altalaban a tema adja magat, akarmilyen aprosagrol is kezdtek el beszelgetni, ha akartok.
2021. jún. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!