Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan, hogy valakivel...

Van olyan, hogy valakivel "túl későn" találkozunk? Éreztetek már így?

Figyelt kérdés
Megismertem valakit pár éve, de annyian rúgtak már belém több téren is, hogy bizalmatlanabbá váltam és lassabban engedek fel, ezért nem nagyon beszélgettünk, pedig jobban kezdett érdekelni egy idő után. Abban az időben olyan embereket ismertem meg (vele együtt), akik bízni kezdtek bennem, és rengeteget változtam. Jó lenne hozzá is közelebb kerülni, csak neki is változott azóta a magánélete, anno nagyon gyorsan összejött valakivel, akit szintén itt ismertem meg, most meg én kezdtem érdekelni, és keresi az alkalmakat beszélgetni, jól érzi magát a közelemben, teljesen más, mint azzal, akivel van, vagy a többiekkel. Én nem akarnék belerondítani egy kapcsolatba, de nagyon egy hullámhosszon vagyunk és verem a fejem a falba, hogy miért nem előbb, más körülmények között találkoztunk. Senkivel nem éreztem még így, pedig volt már párkapcsolatom.
2015. jan. 26. 11:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Közhely, de igaz, hogy akivel össze kell jönnöd, azzal össze is fogsz jönni. Az idő nem számít. Nyilván nem 70 évesek vagytok, tehát még bármi lehet. Manapság a hosszú kapcsolatok kifutási ideje max 5 év, tehát hamarosan megváltozhat minden.
2015. jan. 26. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!