Ha egyszer megbeszeljuk valakivel, hogy 6kor talalkozunk, akkor miert kell annyit szarakodni?
ha tudod, hogy ilyen akkor ne 6-ra menj, hanem kalkuláld bele a késését...
23F
Vannak, akik alapból ilyen vacakolósak. Ezen sokszor úgy felidegesítem magam, hogy már nincs is kedvem találkozni vele. Rossz hír: nem is fognak változni.
Egyik barátnőmmel már azért nem járok kirándulni, mert mindig késik. Nem zavarja, hogy egy busznyi ember vár ránk miatta, alattam meg szinte megnyílik a föld.
Én pont olyan vagyok, mint a barátnőd. Egyszerűen nem tudok elkészülni időben, komolyan mondom, fizikailag képtelen vagyok rá, de ezt úgy sem lehet nektek elmagyarázni, mert nem fogjátok megérteni. :D
Nekem a szüleim is hasonlóak, szóval alapból gondolom tőlük lestem el ezt a "jó" példát.
Én hiába kezdek el időben készülődni, akkor is késni fogok, mert egyszerűen ilyen vagyok. Ha tudom, hogy van még egy csomó időm, akkor egyszerűen automatikusan lassabban csinálok mindent -> ergo a végén még így is késés lesz a vége.
Velem is már sokan azt csinálják, hogy előre kalkulálnak félóra késést. :D A legjobb barátnőmmel meg
általában már azt csináljuk, hogy írok, ha elindultam, mert kb. ugyanannyi ideig tart beérnünk oda, ahol találkozni szoktunk, sőt, így általában még pont, hogy én vagyok az mostanság, akinek várnia kell rá.
Nekem is van egy ilyen barátnőm. Eleinte úgy kezdtük, hogy megbeszéltük: délelőtt 11-re megyek hozzá- Hívom,hogy most indulnék. Ok, csak én most itt meg ott vagyok, nem tudnék-e később. Mondom de. Csak később meg már én nem értem rá.
Ezt megcsinálta még egyszer,hogy megbeszéltük 11-re, mivel nekem akkor volt elintézni valóm a városban, akkor meg megint, hogy nem lehetne-e később mert most kelt fel. Hozzáteszem ezeket már előző nap megbeszéltük, én direkt úgy alakítottam a dolgaimat. Másodjára is azt mondtam, hogy de jó később is, csak addigra nekem jött közbe valami. Persze nem így volt, de ezt mondtam. Meg azt ,hogy inkább jöjjön ő hozzám majd, ha ráér. Így is lett, megbeszéltük ,hogy eljön, 3 óra helyett oda is ért 6 órára. Később megint nyinyergett ,hogy mikor megyek el hozzá, mondtam inkább jöjjön ő, szép az idő, én kertes házban lakok, ő panelben, nincs kedvem oda menni. Legközelebb is eljött, 3-ra ígérte, de fél ötre ért ide, de legalább akkor már nem készültem, és ledőltem addig pihenni. Már nem érdekel. ennyi. Ha jön jön,ha nem nem, de én nem megyek és nem készülök rá már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!