Csak nekem nincsenek már barátaim vagy másoknak sem?
Figyelt kérdés
23 éves koromra szinte egyedül maradtam, pedig régen voltak baràtaim(középsuli, egyetem alatt is),a középsulisok néha írnak vagy én írok és ennyi....mindenki más rajtuk kívűl, pedig teljesen felszívódott.2021. máj. 31. 16:21
11/16 anonim válasza:
Szomorú ezt olvasni. Ugyanebben a cipőben járok én is. Sajnos engem a tőzsde és a crypto világ beszippantott és azóta nincs barátom.
12/16 anonim válasza:
Nekem is 2 barátom van. Abból az egyik messze van, vele sem kommunikálok gyakran. Ha hazajön, akkor összeülünk, ennyi. Aki nem túl szociális, annak általában nem olyan nagy baj, de azért időről- időre rossz akkor is a magány.
13/16 anonim válasza:
Általánosban, gimiben is akadtak barátaim, de amióta elkezdtük az egyetemet, azóta szinte mindenki felszívódott.. párukkal héba-hóba írogatunk, de sajnos nem tart valami sokáig a beszélgetés. 2 barátnőmmel találkozgatunk pár havonta, de nekem ennél jóval nagyobb igényem lenne a társaságra. Egyiküknek nincs akkora igénye sűrűbb találkákra, míg a másikuknak nagyon sok barátja van, és hiába lehetek a kedvesebb barátai közt.. sajnos nem fér bele több az idejébe. És igazából ennyiben kimúlt a dolog. Nagyon bánt, főleg, hogy egyre rosszabbul viselem, hogy nincs senki és alig mozdulok ki itthonról..
14/16 A kérdező kommentje:
Ugyanez a helyzet velem utolsó...
Leszámítva hogy én már végeztem az egyetemen, de az ott szerzett barátok is felszívódtak😀
2021. jún. 1. 12:57
15/16 anonim válasza:
Most velem is ez a helyzet, sajnos a korona vírus alatt és költözés miatt most nekem sincs sok barátom.
23/L
16/16 anonim válasza:
Szintén nincs. Aki eddig volt azt is inkább csak havernak nevezném, akivel összejövünk nagy ritkán, megiszunk valamit, röhögünk kettőt, aztán el van felejtve az egész megint fél évig. Igazi barátom, aki partner az élet területein, akivel megoszthatunk bármilyen történést, akivel egy világ vagyunk, na olyan nincs XD
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!