Mit csináljak, ha sajnálom megbántani, de rosszabb mióta beszélgetünk? Ötletek?😕
Sziasztok!
Van egy srác, akivel már beszélek kb. 2 hete, de viszont eléggé problémás, nagyon sokat panaszkodik, és ez miatt nem szeretném elküldeni, de viszont nekem is elég rossz az életem, ezért nem szeretném, ha valaki folyamatosan “traktalna”, plusz érzem, hogy feszültebb, frusztráltabb vagyok azóta..
Szerintetek mit csináljak, hogy rázzam le szépen de hatásosan? 😕
Hát... Én is voltam hasonló helyzetben. Szerintem ha nem akarod megbántani, próbáld meg még mondani neki hogy "figyu nem válthatnánk témát" vagy ilyesmi. Meg elmondhatod neki esetleg hogy neked sem könnyű és nem szeretnél ezekről beszélni.
De ha ezek után is ez lesz. Akkor nem tudsz mit tenni, Akkor meg ne írj vissza. Ha pedig tovább ír meg minden, akkor meg tiltsd le. Azt nem hagyható hogy neked rossz legyen ő miatta (az emlékek miatt).
11-es vagyok.
Most láttam, amit még írtál, hogy miket mond a nőkről. :(
Tudod mit nem kell itt finomkodni, vádj vissza neki hogy térjen észhez. Vegye már észre miről beszél, hát egy nővel beszél és ilyeneket mond... Hát szégyenlje magát.
Még tulajdon képen nem vagy szorosabb kapcsolatba vele, ha jól értelmeztem. Úgyhogy nem is kell aggódnod. Gondolj saját magadra hogy neked mi a jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!