Mit csináljak, ha sajnálom megbántani, de rosszabb mióta beszélgetünk? Ötletek?😕
Sziasztok!
Van egy srác, akivel már beszélek kb. 2 hete, de viszont eléggé problémás, nagyon sokat panaszkodik, és ez miatt nem szeretném elküldeni, de viszont nekem is elég rossz az életem, ezért nem szeretném, ha valaki folyamatosan “traktalna”, plusz érzem, hogy feszültebb, frusztráltabb vagyok azóta..
Szerintetek mit csináljak, hogy rázzam le szépen de hatásosan? 😕
#1 Szaros 2 hete beszélgetnek, milyen barátságról beszélsz? :D
Kérdező legyél vele őszinte, semmi másnak nincs értelme.
Ahogy hetes mondja, csak őszintén. Ha meg azt írja, hogy az összes nő patkány, akkor mondd neki, hogy az összes férfi disznó. Aztán hagyjad, hogy leessen neki. Bár úgyse fog. Lényeg a lényeg, hogy őszintén mondd meg neki, hogy lelkileg lehúz és neked ez nem kell, úgyhogy vagy pozitívat ír, vagy ennyi volt.
Lehetsz így erőteljesebb is kicsit, mert ha megsértődik, akkor jól jártál, legalább hamarabb lekopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!