Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennél ha tudnád a barátnő...

Mit tennél ha tudnád a barátnőd pasijáról, hogy biszex?

Figyelt kérdés
Ugyanis az egyik barátnőm pasija rámozdult az öcsémre akiről mindenki tudja, hogy meleg. Szóval elmondanátok? Vagy a srácnak írnátok hogy mondja el? Esetleg ha van itt bi srác az ő véleménye érdekelne különösen. Mert gondolom ez nem egyszerű...

2021. máj. 10. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
semmit.
2021. máj. 10. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hány éves az öcsém.

Ha ilyen 13-14, akkor a meleg fickót kettétörném, mint a ropit. De ha az öcsém 40 éves és 100 kiló lenne, akkor semmit se kéne tennem.

2021. máj. 10. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám el. Eleve nem tudod bizonyítani, ő úgyis letagadná lehet hogy csak viccelődött, poénkodott és utána meg te lennél a szemét.
2021. máj. 10. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A biszexualitásával különösebben nem kezdenék semmit, de azt megemlíteném a barátnőmnek, hogy a pasija rámozdult az öcsémre. Ahogyan azt is megemlíteném, ha a húgomra, nővéremre vagy éppenséggel rám mozdult rám a pasija. Merthogy akkor ki tudja, ki másnak udvarolhat még, aztán inkább tudja a barátnőm, milyen megbízható pasival van együtt.
2021. máj. 10. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

De, ez pofon egyszerű (nem vagyok biszex, csak meleg, de azért így is hiteles, amit mondok) . Tök mindegy, hogy hetero vagy, meleg, vagy biszex, a monogámia, a korrektség és a hűség megtartása mindenki számára pontosan ugyanannyiból áll.

Meleg vagyok, és soha nem csalnám meg vagy cserélném le a páromat, és akár párkapcsolatban lennék, akár szingli, akkor sem mennék a vágyak és a kísértések után, mert azért vagyok ember, hogy felül tudjak emelkedni akarattal az ösztöneimen, és egy morális elvárásom legyen saját magammal szemben, amihez tartom magamat. Ennyi.

Ez nem identitás függő, hiába próbálják sokan és sokszor úgy beállítani a kérdést. Ez jellem és akarat kérdése, semmi másról nem szól.

2021. máj. 10. 15:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Beszéltem a sráccal inkább. Szerinte nem mozdult rá csak ismerkedett vele. Az öcsém 19. Illetve szerinte amúgy is az öcsém stírölte őt folyton. Nem kizárt. Csak a teljesség kedvéért. Azt mondta a barátnője tudja mi a szitu de nem verik nagy dobra. Hát ennyire rövid a történet.
2021. máj. 11. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!