Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kellett volna vinnem a...

Mit kellett volna vinnem a pasinak?

Figyelt kérdés
Egy férfi ismerősnek, látogatóba mész hozzá, mert a városomban volt dolga, ott szállt meg egy motelfélében. Beugrottam odafelé egy boltba, és felhívtam van-e bármire szüksége, de azt mondta nem kér semmit. Persze én vittem, szerintem máshogy kellemetlen lett volna. Azt szeretném megkérdezni, ti mit vittetek volna ebben az esetben? Piát nem akartam, nehogy félreértse.
2021. máj. 9. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Látogatóba mész hozzá? Ki megy hozzá látogatóba vagy mi van? WTF? 😂😂
2021. máj. 9. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit vittem volna? Nem tudom, szerintem semmit, nem szeretek másokra költeni, pénzt illetően eléggé irigy vagyok. 😂
2021. máj. 9. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Természetesen egy cuki bögrét vagy kulacsot, a viccet félretéve, ha nem az otthonába mész nyilván semmit.
2021. máj. 9. 16:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen de mivel megkérdeztem szüksége van-e bármire, mert boltban vagyok már nem akartam üres kézzel menni.
2021. máj. 9. 16:18
 5/7 mantis religiosa ***** válasza:
64%
Ízlése szerint, valami ritka csokit, tea-különlegességet, egzotikus finomságot. Gondolom élelmiszerüzletben voltál.
2021. máj. 9. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Puncit.
2021. máj. 9. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 melyik boltban lehet kapni?
2021. máj. 9. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!