Azért mert nem árulsz drogot,nem hívogatod meg piára a haverjaid(ha vannak),nem beszélgetsz stb.
Magyarul nincs érdekük veled foglalkozni,ezek az értékek a fiatalok körében.
2021. máj. 7. 21:40
2/10 anonim válasza:
Lány vagy?
2021. máj. 7. 21:41
3/10 anonim válasza:
Ez nem úgy működik, hogy egyszer csak lesznek barátaid. Közösségbe kell menni, beszélgetni kell, szocializálódni kell. Ebbe beletartozik a bulizás is.
2021. máj. 7. 21:48
4/10 anonim válasza:
Ha csaj vagy, és nem elhízott, iszonyú ronda, hanem jól nézel ki, akkor senkit nem érdekel, milyen tanuló vagy...
2021. máj. 7. 21:54
5/10 anonim válasza:
24 évesen nincsenek barátaim és nem is akarok!17 évesen belevittek a drogba és majdnem ültem is volna miatta. Most munka van aztán ha hazaérek akkor meg estig cs go vagy lol!Hétvégente barátnőmhöz lemegyek aztán ennyi az életem, valahogy nem kívánom a baráti összejöveteleket mert kihasználnak akik a barátaimnak mondják magukat!Sok a kétszínű ember és már egyből látom, hogy ha az ember olyan aki csak a haszonra megy!
2021. máj. 7. 22:00
6/10 anonim válasza:
Itt vagyok én.
A (nagyon szűk) baráti társaságommal a "bulizás" kimerül a társasjátékban, sétában, moziban.
Bár, úgymond többre nincs is igényem. Egészségügyi okokból absztinens is vagyok ráadásul.
Tudom, így sosem lesz párom. Tisztában vagyok vele.
21F
2021. máj. 7. 22:04
7/10 anonim válasza:
Ha próbálkozol, felveszem valami hobbit, mondjuk elkezdesz edzeni teremben vagy elmész akár a könyvtárba olvasni, önkénteskedni ott ismersz meg embereket. Nem kell ehhez buliba járni, de a szocializálódás vele jár. Ha mész, találsz majd olyan embert, akivel szimpatizálhatsz^^
A vírushelyzetben meg ott vannak a chat oldalak,vagy a társkeresők mondjuk. Szóval nem kell rosszul érezni magad emiatt.
2021. máj. 7. 22:21
8/10 1112 válasza:
Szerintem lehet,hogy mert olyan "szürke kisegér" vagy,nem vesznek észre. de a szürkekisegérség nem feltétlenül jó,vagy rossz dolog, hanem az csak valamilyen, vagy épp semmilyennek is nevezhető, de tehát ez nem baj, mert nem ártasz vele senkinek, észre sem vesznek.
2021. máj. 7. 23:07
9/10 1112 válasza:
*amúgy,ha rosszarc lennél,biztos,hogy észrevennének,de inkább legyél csöndben jóarc, mint feltűnően rosszarc.
2021. máj. 7. 23:07
10/10 anonim válasza:
Vicces, hogy lepontoznak, mert nem tudják elfogadni az igazságot!Az ember gyarló és nincs olyan, hogy igaz barátság!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!