Miért nem ír rám a haverom?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron összebarátkoztam egy sráccal, találkoztunk is a nyáron párszor. Jól elvoltunk, elhülyültünk. Aztán ősszel egyszer ráírtam, akkor beszélgettünk egymással írásban. Aztán Karácsonykor és Szilveszterkor írtam neki köszöntést, a szülinapján, ami pár hete volt, akkor is felköszöntöttem, de akkor sem volt semmi chat, csak annyi, h boldogat és köszi. De ő sosem ír nekem, sosem kezdeményez. Szerintetek rákérdezzek erre, h miért nem? Ez azt jelenti, hogy inkább hagyni kellene, már nem kéne vele haverkodnom?2021. ápr. 29. 21:44
1/2 anonim válasza:
Az ilyesmit sosincs értelme megkérdezni. Ha akarna irna magatol, kesz ennyi. Sajnos ezt el kell fogadni :/
2/2 anonim válasza:
Unnepek urugyen rairtal, kenyszeruen valaszolt, es semmi. Egyertelmu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!