Mit gondoltok erről?
A legjobb barátnőmmel elég sokat veszekszünk mostanában. Mondhatjuk, hogy megromlott a viszonyunk. Nekem elég sok minden rosszul esett, amit ő csinált, amióta itthon vagyunk. Gyakran érzem úgy, hogy nem kiváncsi rám meg ilyenek, viszont egyre inkább úgy érzem, hogy ne, bízom benne, és már nem akarok annyira beszélni vele, mint régebben. Nem akarom megszakítani vele a barátságot, mert szeretem, és úgy érzem, hogy szükségem van rá, és fájna elengedni, de egyáltalán nem vagyok már biztos ebben. Olyan, mintha mind a kettőnk toxikus hatással lenne a másikra.
Az is nagyon bánt, hogy inkább bennem van az, hogy online órákon nem tudnék kivel beszélni, mintsem az, hogy a barátságunk a fontos... ettől rossz ember lennék?
Ti mit csinálnátok a helyemben, illetve mit gondoltok erről mint külső szemlélők?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!