Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez nekem miért esik ilyen...

Ez nekem miért esik ilyen rosszul?

Figyelt kérdés

16 éves fiú létemre sírtam.

Sokat szoktak beszélgetni a barátaim, és ha becsatlakozok, hogy végre tudjak valakivel beszélgetni... Semmi reakció nem jön rá, amiket mondok, és teljesen elveszik az önbizalmamat. Volt olyan sokszor mikor elkezdtem nekik valamit mondani, akkor mindig félbe szakított valamelyik. Mikor személyesen vagyunk együtt megnyilvánul valamiben, például hogy amugy sem foglalkoznak velem.

2021. ápr. 19. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Mert minden ember szeretetre vágyik! Így te is, barátságra, megbecsülésre. De tőlük ezt nem kapod meg! Miért? Más az értékrended! Nem tartozol hozzájuk! Viszont az emberiség hamarosan ketté lesz választva. Mit gondolsz miért?
2021. ápr. 19. 12:28
 2/3 anonim válasza:
78%

Egyáltalán nem ciki, hogy vannak gondolataid és érzelmeid, tudom hogy ezt így könnyű mondani, de próbálj meg egy olyan baráti kört kialakítani, amelyben értékelnek, és hasonló az érdeklődésetek.

Kitartást! :)

2021. ápr. 19. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:
74%
Mert nem veled hanem a társasággal van a probléma ahogy az egyes válaszadó is írta nem hozzájuk tartozol keress olyan barátokat akik befogadnak és meghallagtnak.Valamint addig míg nem tudod kivel megosztani problémáid vezess egy naplót régebben énis így csináltam és jó volt hogy legalább az érzelmeim leírhattam és azokról csak én tudtam.
2021. ápr. 21. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!