Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Maradt ugyan olyan a barátság?

Maradt ugyan olyan a barátság?

Figyelt kérdés
Kimondottan barátok vagy barátnőkhöz szól a kérdés. Ha a barátodnak barátnődnek kapcsolata lett s te félre lettél téve (fogalmazzunk így) utána volt békülés? Ha igen akkor olyan volt mint előtte vagy már nem volt olyan igazi barát.?
2021. ápr. 15. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:

22 éves srác vagyok, van 4 haverom, rajtam kívül mindegyiknek van barátnője, már megvan az alapdiplomájuk is, mégsem hanyagolnak, de ezalatt nem azt kell érteni hogy mindennap írogatunk egymásnak meg találkozgatunk, nem.

Úgy havonta egyszer elmegyünk túrázni valahova, kirándulni közösen, 2 héttel előre megbeszéljük kinek mikor jó és egy délutánt eltöltünk valahol, kibeszéljük kivel mi történt, közben pedig járjuk a tájat.

2021. ápr. 15. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Totál megszakadt a barátság. A szerelemtől teljesen megváltozott, mintha nem is ismerném. Végül amúgy össze is házasodtak (én hoztam össze őket).

A többi barátjától is teljesen eltávolodott.

Akkor nagyon rosszul esett, totál magamra vettem, amit nem kellett volna. Vélhetően ez az igazi énje, és csak érdekből tartott "barátokat". Megtanultam a leckét.

2021. ápr. 15. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőmnek, utolsó évbe lett egy barátja. (Közös haverunk) Ez amúgy teljesen titokba történt, de elkezdett hanyagolni, lemodta a programokat, mindenre nemet modott, alig beszéltünk. Amikor megkérdeztem őket, hogy együtt vannak e, akkor mindketten tagadták.

Eltelt azóta egy év, még együtt vannak, de mi már nem tartjuk a kapcsolatot. De ha szakítanának, és mondjuk jönne bocsánatot kérni, nem valószínű, hogy újra az életembe engedném.

2021. ápr. 15. 13:45
 4/6 A kérdező kommentje:
2es,igen van nalam is egy érdekes helyzet. A barátnő hozott vele össze. Aztán nem rég szakitas de amíg jártunk mindkettő egymasrol nekem mondta el hogy milyen a másik.a baratno ráadásul állandóan rá telepedett. Most hogy szakítottunk, újra barátnők. Érdekes barátság a szememben az ilyen.
2021. ápr. 15. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez fordítva is igaz, ahogy komolyabb kapcsolatod lesz, vagy hazzasag, gyerek lelepek a barátnők 😂Én hiába kerestem őket gyerek mellett is fekszivodtak, nem kértem pedig se segítséget semmit mielőtt valaki ezzel támadna, hanem csak találkozni kávézni. Volt aki a terhességem alatt szivodott fel.
2021. ápr. 15. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Van három barátnőm, akivel aktuális a kérdés

Az elsővel eltávolodunk, de tartjuk a kapcsolatot, jóban vagyunk, bármit megbeszélhetünk, csak már nem ugyanolyan, mint előtte, kevésbé mély, nehezebben nyílik meg, de próbálkozunk. A pasija része a társaságunknak.

A másodikkal semmi nem változott. Szuperek együtt. A pasija tudja ki vagyok, beszéltünk már, de ennyi.

A harmadik pedig szakított vele, mire észrevettem volna. Egyetlen kínos találkozással megúsztam.

2021. ápr. 15. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!