A barátnőm azt hiszi, legjobb barátnők vagyunk! Mit tegyek?
A "legjobb" barátnőm (nevezzük 1-esnek) azt hiszi, h bff-ek vagyunk, közben nekem van másik legjobb barátnőm (2-es)
Én már az elején nem akartam 1es bff-je lenni, de hülye voltam és nem akartam vele foglalkozni.2essel fél éve vagyunk legjobb barátnők, de eddig csak titokban.
Elmondjam 1esnek? Félek, nagyon megsértődne. +infó: lehet, h 1es jövőre elmegy másik suliba, de ez nem valószínű, állítólag itt akar maradni. Mit csináljak? Előre köszi, ha válaszolsz:)
Off, de hány éves vagy?
Ilyen felfogással maximum 13.
Mégis ki döntse el, mit csinálj, ha nem te? Gondolkodj és csináld azt, ami neked a legjobb.
Miért kell titkolni egy barátságot+miért vagy kedves a másikkal ha nem bírod?
Pontozzatok le de az ilyen kérdések a lelkemig hatolnak. Az egyik szemem sír a másikat meg kinyomtam.
Semmit, ha neki jó így. Most belegondolva a legjobb, tök mást jelent. Nem lehetsz a barátnősködésben a legjobb, ezt inkább a legközelebbi szó írná le.
Azzal meg nem omlik össze a világ hogy 2 közelebbi barátnőd is van.
??
Eleve, 2. aki fél éve a legjobb barátnőd, arról miért nem tudhat bárki; az 1-es meg ha nem tartod vele a kapcsolatot, akkor neki nem tűnik fel, hogy nem vagytok barátnők?
Mit tegyél? Ne címkézz, hanem olyan kapcsolatokat tarts életben, ami mindkettőtöknek jó, szívesen vagytok együtt, és őszinték lehettek egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!