Mit tegyek ha elhagyott a legjobb baratnőm?
Én 26 éves srác vagyok, de megértem mit érzel...
Én 4 évvel ezelőtt összebarátkoztam egy lánnyal, nagyon szerettem, de sajnos lelépett, később kiderült, hogy Ő nagyon nem volt a barátom, elárult, hátba támadott... Vele is sok közös emlékem volt, senki mással nem volt ilyen, évekig tartott mire kihevertem, nem rég volt egy másik lány akinél hasonlót kezdtem érezni viszont megszólalt bennem a vészharang, hogy valami nem ok, nah hamar ki is pattant, hogy Ő is hasonló gondolkodású mint az előző lány, már kezdtek jönni itt is a fenyegetések, de szerencsére Ő Tőle már nem ijedtem meg és le is építettem...
Egy ideig még nagyon rossz lesz Neked, de kösd le magad, csinálgasd a kis dolgaid, járj el bicajozni, kerüld az olyan filmeket amik a barátságra emlékeztetnek... sajnos nem lesz könnyű, sok tekintetben egy ilyen élmény a legfájdalmasabb, de hidd el, túl lehet ezen is lenni és később ad egy olyan tapasztalatot, egy olyan ,,észlelést" amivel ki tudod szűrni az ilyen embereket.
3 hónap! ÚRISTEN! VILÁGVÉGE!
Ha annyira jóba vagytok, sok közös témátok van stb., akkor ennek nem kéne nagy jelentősége legyen.
Amúgy meg igen, ahogy az előző válaszoló is írta, változnak a dolgok, nem várhatod el az ismerőseidtól, hogy életük végéig tartsák veled a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!