Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfi-női barátságba mennyire...

Férfi-női barátságba mennyire fér bele, hogy intim témákról beszélgessetek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az egyik fél rendszeresen felhozza a másiknak, hogy mit csinálna vele, együtt lenne vele, stb. Miközben azt állítja, hogy nem érez többet a másik iránt, nem érez akkora szikrát.

2021. ápr. 9. 09:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Nekem inkább fiú barátaim vannak,szoktunk szexről beszélgetni de nem úgy,hogy mit csinálnánk egymással,ilyet sose 😃
2021. ápr. 9. 11:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed. Nekem is van olyan fiú barátom, akivel szóba szokott kerülni, de semmiképp sem ilyen formában. Viszont a kérdéses férfi egyértelműen azt mondja, hogy ő meg én. Eléggé kusza a dolog...
2021. ápr. 9. 11:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Egymással szemben nem fér bele az ilyesmi, de persze ha másról mesél, az ugyanolyan keretek között fér bele mint nő-nő vagy férfi-férfi barátságban.

Ez a srác egyértelműen le akarja rólad dumálni a bugyit, ráadásul sunyi müdon, hogy még te agyalj meg vágyakozz utána, miután kétértelmű jelekkel kuszálja össze az agyadat. Ügyes kis manipulátor, ha még hajlandó vagy vele szóbaállni.

2021. ápr. 9. 11:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Elindult már köztünk valami, szerintem érzelmei is voltak/vannak, de kihátrált, hogy nem szeretne kihasználni és hitegetni . Viszont pár hete elkezdett szerelmes számokkal, és mindenféle célozgatással "bombázni".
2021. ápr. 9. 12:51
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Egyértelműen csak manipulál.
2021. ápr. 9. 12:58
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2021. ápr. 9. 13:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te mit szeretnél tőle?
2021. ápr. 9. 13:02
 18/21 A kérdező kommentje:
Én el tudnék vele képzelni többet is.
2021. ápr. 9. 13:05
 19/21 anonim ***** válasza:
43%
Én és a legjobb barátom aki lány, ismerjük egymást 6 éve, 5 éve nagyon jóba vagyunk és 3 4 éve legjobb barátok. Mi állandóan poénkodunk meg beszélünk szexről. Egymás kapcsolatait kibeszéljük stb. De egymásnak is rendszeresen mondunk perverz bókokat poénból, ha valami olyan van, hogy le lehet csapni. Mondjuk egyszer régen kavartunk is. De amit te leírtál az teljesen másnak tűnik. Abszolút az jön le belőle amit írsz, hogy ő többet akar.
2021. ápr. 17. 09:14
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2021. ápr. 17. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!