Férfi-női barátságba mennyire fér bele, hogy intim témákról beszélgessetek?
"Férfi-Nő" barátság
Hopp hopp, mit mondtál?
Nem hiszem a mesékben,bocsi
Köszönöm a véleményed. Én is így gondolom, hogy nem férne bele. Vannak is ellenkező nemű barátaim, akikkel semmi ilyen téma nincs.
A kérdéses egyén: igazság szerint, mindketten vonzódunk egymáshoz, volt is közünk egymáshoz, viszont ő folyamatosan kihátrál. De közben meg folyamatosan jönnek a kétértelmű célozgatások, szerelmes számok, stb.
2.: Van olyan férfi barátom, akivel soha semmikor nem került semmi olyan szóba, tehát azért létezőnek mondanám a jelenséget.
Viszont a kérdés alanyát tekintve teljesen egyetértek veled.
Persze, én mondjuk nem mondanám magam még férfinak, fiatal vagyok.
De remélem tudod hogyha nem lenne párotok, vagy látná hogy van esélye nálad, vagy ilyesmik. Akkor vége lenne a barátságnak.
Köszönöm a véleményt.
Nincs párja egyikünknek sem. Ezért sem értem, hogy miért hátrál kifelé, miközben meg a többi dologgal nem azt kommunikálja.
2,5,7 voltam
Egy 18 éves lánnyal barátkoztunk 1 évig, párkapcsolat lett... Nekem ilyesmi tapasztalatok vannak... Szóval egyetértek a 8-assal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!