Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Túl sokszor ír rám? Hogyan...

Túl sokszor ír rám? Hogyan kezelnéd le? Nagyon unom

Figyelt kérdés
Olyan barátról van szó akit szeretek, de túl sok nekem. Feszt ír, nekem kellene pár nap szünet olykor. Múltkor mondtam neki finoman és megsértődött. Eléggé érzékeny lélek. Nem akarom bántani
2021. ápr. 6. 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Néha sajnos pedig kerek perec meg kell az ilyeneknek mondani: "Ne haragudj, sok vagy nekem." . Tarts be, hogy nem írsz azonnal vissza stb, pár hét alatt megfogja szokni, hogy igazából így is minden rendben van, ugyanúgy szereted, csak kell neked énidő is. Az én barátnőm is ilyen volt, 1-2 hónap kellett neki, mostmár teljesen normális a kapcsolatunk.
2021. ápr. 6. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Válaszolsz neki másnap, ennyi. Ha kérdezi, akkor mondod, hogy nincs mindig időd rá.
2021. ápr. 6. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb megbeszélni az ilyesmit, akkor nem lesz megbántódás belőle
2021. ápr. 6. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha neki kell mindig egyből ráér írni, hivni, találkozni, ha nekem lenne jó beszélni valamiről, akkor alig-alig ér rá, az normális, én nem vagyok elfogadó és önző, ha rosszul esik?
2021. ápr. 7. 04:22
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
De miért baj ez? Miaz hiyg feszt? Mi napi szinten beszélünk, és nincs terhemre. Te is érdekes barát lehetsz.....
2021. ápr. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!