Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Eltávolodás az eddigi barátaim...

Eltávolodás az eddigi barátaimtól? Ilyenkor magadat hibaztathatod vag melyen vajon te alakitod igy a sorsod?

Figyelt kérdés

3 kulonbozo tarsasagu egymast nem igazan ismero hozam kozel allo baratom volt.

A tobbi emberrel akikkel joba voltam egyetem miatt a tavolsag miatt nem igazan talalkozunk, de nekik amugyis meg vannak a dajat megszokott baratai.

Mar szinte senkivel sem beszelek. Egyre tavolodok toluk. Ugy erzem uj emberekre lenne szuksegem, megis vagyom kicsit a “regi” baratokra, de ok sem igazan keresnek.

Vajon tudatosan megyek at ezen a fejlodesen mert valtozni akarok, vagy csak igy hozta a sors.

Voltatok mar hasonlo kettossegben?

2021. ápr. 5. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
jaja. Normális helyzet
2021. ápr. 5. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egyetemre mentem, akkor kicsit eltávolodtam a középsulis barátnőimtől, új közegbe kerültem, sok izgalmas embert ismertem meg. Jelen helyzetben nehéz lehet, ha az online világ miatt az új ismerettségek felszínesek még, a régiek pedig gyengültek.

Én a ki keres kit dologból sosem csináltam problémát. Voltam olyan élethelyzetben, hogy nem nagyon kerestem pár barátomat, és olyan is volt, hogy folyton én hívtam őket, máskor meg egyensúlyba volt. Ha valakivel szeretnél találkozni, beszélgetni, akkor keresd és érezd jól magad. Minden emberi kapcsolat melós és kell hozzá kompromisszum. És jönnek majd új emberek is az életedbe, ez törvényszerű, attól még nem biztos, hogy annak felül kell írnia a régi barátságokat, sőt!:)

2021. ápr. 5. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!