Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Véleményetek szerint egy...

Véleményetek szerint egy barátság tud fontosabb lenni mint egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy fiú és egy lány párkapcsolatban. A fiúnak pedig van egy nagyon közeli barátja, aki szintén fiú. Szerintetek tekintheti ezt a barátságot fontosabbnak mint a kapcsolatot?
2021. ápr. 1. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Ahol a barát fontosabb mint a pár/férj/feleség, ott eleve halálra van ítélve a kapcsolat.

Nem szabom meg a páromnak hogy válasszon soha, nem tiltom le a barátairól, ő sem az enyéimről. De ha választani kellene valaha akkor egyértelműen a páromé lenne az elsőbbség.

Persze ez csak komoly érett kapcsolatokra igaz, tinikorban ha megtetszik egy srác de van egy több éve tartó baráti kapcsolat ott megértem, ha a barát fontosabb. Ahogy az ember idősebb lesz ez változik, a férj/feleség javára.

2021. ápr. 1. 12:54
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon nagy hibát követtem el azzal anno, hogy a kapcsolatot előtérbe helyeztem!
2021. ápr. 1. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom miért kellene fontossági sorrendet felállítani. A barátság és a kapcsolat két külön dolog, két külön személlyel.
2021. ápr. 1. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Az attól függ milyen a kapcsolat, milyen a barátság. Ezt nem lehet így általánosítani. Millió szituáció létezik.
2021. ápr. 1. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Jobb esetben ugyanolyan fontos és nincs verseny, ugyanis két teljesen más dinamikájú, teljesen más fajta kapcsolatról van szó.
2021. ápr. 1. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
Nem értem, hogy egyes emberekben mért nem merül fel az a lehetőség, hogy eldöntik saját maguk, hogy mit éreznek és helyette miért várják azt, hogy valaki megmondja, mit kell érezniük, és ahhoz próbálják igazítani az érzéseiket... Szerintem a fejed tetejére kéne hogy álljál, és mindig szót kéne hogy fogadj anyukádnak...
2021. ápr. 1. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!