Véleményetek szerint egy barátság tud fontosabb lenni mint egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy fiú és egy lány párkapcsolatban. A fiúnak pedig van egy nagyon közeli barátja, aki szintén fiú. Szerintetek tekintheti ezt a barátságot fontosabbnak mint a kapcsolatot?2021. ápr. 1. 12:07
1/16 anonim válasza:
Hát van egy legjobb haverom, akit 16 éve nevezek annak. Jöhet bármilyen csaj, mindig fontosabb lesz a barátom. Bros before hoes!
2/16 anonim válasza:
Első vagyok. Volt is ebből probléma. Nem a lány javára döntöttem.
3/16 anonim válasza:
Nem szabad, hogy egyik a másik rovására menjen.
Visszakérdezek: ha a legjobb barátodat választod mindig, akkor vele is fogod leélni az életedet és családot is fogtok alapítani? Azt hiszed, hogy a legjobb barátod is téged tesz majd előtérbe, ha a párkapcsolatáról van szó?
4/16 anonim válasza:
Most számomra nem. Szerintem a későbbiekben sem fog ez változni.
5/16 anonim válasza:
Igen, én azon a véleményen vagyok, hogy attól kell megszabadulni, aki nem fogadja el a helyzetet. Nekem pont a legjobb barátom nem fogadta el az új párom, így 10 év barátság után ő repült, de ugyan ezt megtettem volna fordítva is, ha olyan a helyzet.
6/16 anonim válasza:
Tini korban szerintem igen. Később komoly kapcsolat, házasság esetében már nagyon nem egészséges, ha a barátok fontosabbak. Szeretem a barátaimat, de megvan a helyük az életemben.
7/16 anonim válasza:
Ahol a barátság megelőzi "rangsorban" a kapcsolatot, az nem komoly kapcsolat.
9/16 anonim válasza:
Én őszintén szólva nem tudom már. Magam részéről az igaz barátságot mindig is többre értékeltem a szerelemnél. Közeli példában is ezt láttam, a szüleim elváltak, de a barátaik ott voltak mellettük és segítettek. Az exem is rengetegszer a haverjait választotta, minthogy velem legyen. Viszont engem dobtak el pasi miatt, kétszer is, ez óriási csalódás volt, ráadásul az egyikük a testvéremként szeretett barátnőm volt, aki korabban esküdözött hogy ilyet sose tenne. Szóval én már nem tudom. Öröm az ürömben, hogy nem is kell döntenem, mert se barát, se szerelem nem maradt mellettem. Viszont van egy kutyám! Inkább őt választom!
10/16 anonim válasza:
Attól függ, milyen kapcsolatról van szó. Osztom a 6-os véleményét, én is hasonlóan gondolom. Amikor az ember még csak jár valakivel, nem lehet úgy viszonyulni egymáshoz, hogy dobjanak el mindent, köztük a saját barátaikat is, mert a kapcsolatuk az első minden esetben; igaz, ez házasság, család esetén sem játszik, max. akkor már átalakul, mert olyankor már a saját család az első, aminél nem helyezheti az ember előtérbe a barátait, de még a szüleit, testvéreit sem, hanem mindenki a saját maga által alapított családjának él elsősorban. Ettől függetlenül fontos a család többi tagjával, rokonokkal, illetve a baráti körrel is rendszeresen tartani a kapcsolatot, de tudni kell a sorrendet, ilyenkor már nem vagyunk bármikor, az első füttyentésre ráérő barátok, de még anyucinak-apucinak sem a bármikor rendelkezésre álló gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!