Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van még így valaki?

Van még így valaki?

Figyelt kérdés
Akinek beszélgető társakra szüksége van, de egy igaz barátságot már soknak tart. Néha tök szívesen beszélek emberekkel, csak úgy, viszont utána meg eltűnök hetekre, mert fárasztónak tartom.

2021. márc. 31. 19:26
A kérdező szavazást indított:
Nincs szükségem beszélgető társakra se
Kb így vagyok, mint te
Szükségem van/lenne barátokra
31 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
UGyanez.
2021. márc. 31. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább barátkoznék. Fontos kapcsolat az is, de egyre kevésbé fontos az embereknek.
2021. márc. 31. 19:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és a szavazásokat is.
2021. márc. 31. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És mi a konkluzió? Lesz valami történés, változás, változtatás az életedben, vagy az ismerkedési szokásaidban az eredmény miatt?
2021. márc. 31. 19:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék változtatni, csak kíváncsi voltam, hogy a gyakori felhasználók milyenek.
2021. márc. 31. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

Nekem van 4 nagyszerű haverom, akikkel 1-2 hónaponként szoktunk találkozni, elmegyünk túrázni, kirándulni, akár csak összeülünk egy sör mellett, egy házi vacsora vagy ilyesmi, de nem szoktunk egymáson csüngeni, tehát nincs az hogy naponta írunk egymásnak hogy "mizu?" és szerintem ilyen egy tökéletes baráti kapcsolat.

Amikor nem teherként éled meg hogy vannak barátaid, hanem hagynak mozgásteret, azokat a haverokat akik hetente rendeztek házibulit és folyamatosan hívogattak és nem fogadták el a NEM-et már rég lekoptattam, nekem nincs időm ilyenekre, teljes időpazarlásnak tartom.

Szóval szerintem azok a kapcsolatok ahol egymáson lógnak a haverok nem lesznek hosszútávúak, mindenkinek van egy kényelmes mozgástere és ezt kell kölcsönösen tiszteletben tartani.

2021. márc. 31. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Én pont fordítva vagyok ezzel. Nem érdekelnek a random beszélgetőpartnerek vagy a hétköznapi cseverészés, az igaz barátaim viszont a legfontosabb emberek között vannak az életemben. Viszont nekem sincs igényem napi vagy akár heti szinten beszélni, nálunk is kimaradnak hetek, amikor épp mindenki el van foglalva a saját életével. Inkább ritkábban jövünk össze, de akkor sokáig és akkor bőven van tér és idő normális mélyebb beszélgetésre.
2021. márc. 31. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
vannak állandó barátok, de néha jó valakivel csak úgy beszélgetni...
2021. márc. 31. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!