Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csináltatok már olyat, hogy...

Csináltatok már olyat, hogy nem kerestetek valakit direkt, mert kíváncsiak voltatok, mikor fogtok az eszébe jutni? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Velem csináltak már ilyet, pedig én vagyok a csaj. A srác mondta, hogy nem keresett és kíváncsi volt hogy én keresem-e, hát nem kerestem. Sőt, fellélegeztem, hogy nem tapad. (Mondtam neki korábban, hogy sok nekem, nem basztam át.)
2021. márc. 30. 15:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem velem is épp ezt csinálja valaki. :D
2021. márc. 30. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
de mivel elég rendesen észrevetted kérdező, sőt kérdést is írtál ki ezért láthatóan zavar:PP
2021. márc. 30. 15:11
 4/6 anonim válasza:
100%
Én egyszer csináltam, kíváncsiságból,de rossz vége lett.Majdnem két hónap telt el mire rám írt és még én lettem rossznak beállítva,hogy miért tesztelem. (Egyik "barátommal")
2021. márc. 30. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy kezem nem elég megszámolni, hogy hány "barátság" ment így a süllyesztőbe mert le se szrták, hogy keresem-e őket vagy sem. Mindig nekem kellett kezdeményezni, hogy tartsuk a kapcsolatot, egy idő után meg beleuntam és elég rosszul is esett, hogy ők sose érdeklődnek. Volt, aki hónapokkal később rám írt, mintha mi sem történt volna, hogy mi van velem, fussunk össze. Persze mondanom sem kell, hogy továbbra se kerestek, így nem is találkoztunk többet.

Néha magamat is hibáztattam, hogy biztos azt hiszik, hogy már én nem akarok velük foglalkozni vagy tudom is én... De őszintén, akit érdekelsz, akinek fontos vagy, annak feltűnik, ha napok/hetek múlva sem írsz és veszi a fáradságot, hogy rád írjon. Egy kapcsolathoz két ember kell. Ne csak az egyik fusson már mindig a másik után.

2021. márc. 30. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ugyanaz: senki nem keres senkit sem.
2021. márc. 30. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!